nevotek ve radore ile görüşmede ihtimal bu iki şirketin az çok durumunu planlarını ögrenebilirim gibi geliyor.. numnum ile ilgili elimden ancak yemek için oturup arkasından sube mudurune işler nasıldemekten başka birşey gelmez
ortopro ya allah düşürmesin diyeyim.
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Ortopro dirim dergisine röportaj verdi enson 2015 de.her yıl %20 büyüdük dedi.2015 de ciddi personel artışına gidildi.sonra ortopro ürünleri birilerinin deposunda çalıntı çıktı.o sene işler karıştı.aldigi personeli geri çıkardı.pesine bedelli arttırımı ile patronu cezalandırildi.ortaklik oranı azaldı.sonra ısgsy hâkim ortak olunca şirketin sesi soluğu kesildi.bence döviz artışı ile ciroyu kârı katlamistir
34 ülkeye ihracat yapan şirket, dünya piyasasını elinde tutan 8 şirketten bazılarına fason üretim yapıyor.asgari ücret çin, Bangladeş seviyesine indi nerde ise.yani bu şirketlerin talebi artacaktır.yine döviz avantajı nedeni ile ülke iç pazarında 260 milyon dolar olan piyasa hacminde ciddi artış sağlayacaktır.oyle ya ital ürün pahalaninca yerli üretim tercih nedeni olacaktır. Bence bu ara en çok para edeni budur.bu şirketin 2010 hedefi 60 milyon dolarlık ciro idi.bu ciroya 8 yıllık rötarlı bugün ulaşsa ve bu ciro üzerinden bugün satsa bugünkü borsada
18 milyon dolar olan piyasa fiyatını 3 e katlar.bizede fiyatı buraya düşürüp süründürenlere Sayıp soveriz hakediyorlar
Lan spek bozuntusu bana çatmayacaktin.bugun 13500 lot daha uzun vadeli yatırım kalemine ekleniyor.😂😂
Yer İmleri