Sayfa 619/1002 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Zaman zaman elestirdik ipin ucu kacti 18.50 gordu dolar . Elestirirken o cikista bende battım cogu insan gibi varliklarmz eridi . Ama sezarın hakkı sezara baska bir yetkili olsa erdoganin yerinde bu kdr sogukkanlı bukdr inandirici mudahale edemezdi .

En azindan ulkemiz icin vatandaslarimiz icin yapici bir hamle yapildi zaman kazanildi .

En azindan yerinde hamle yapan birseyler yapar bizi burdan cikarir dedigimiz biri var . Buda bardagin dolu yanı . Dip hareketini bitirip su ulkeyi gercekten şaha kaldırsa herkes mutlu olsa . Beklentimiz bu herzaman ülkemiz ve insanimiz kazansin .

2. Ne uğursuz bir yıldı arkadaş, dört gözle 2022 yi bekliyik
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yaptigi hamle.ile en azindan %100 batık dan %50 ye cikardi . Evet %50 battk ama ne yapalm . 2001 gibi olsa durup seyredenler.olsa %100 un uzerine birde borclanmistk saga sola .

Durumuna uzulenler batanlari dusunsun olur boyle seyler gecti gitti . Önumuze bakalm

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Zaman zaman elestirdik ipin ucu kacti 18.50 gordu dolar . Elestirirken o cikista bende battım cogu insan gibi varliklarmz eridi . Ama sezarın hakkı sezara baska bir yetkili olsa erdoganin yerinde bu kdr sogukkanlı bukdr inandirici mudahale edemezdi .

En azindan ulkemiz icin vatandaslarimiz icin yapici bir hamle yapildi zaman kazanildi .

En azindan yerinde hamle yapan birseyler yapar bizi burdan cikarir dedigimiz biri var . Buda bardagin dolu yanı . Dip hareketini bitirip su ulkeyi gercekten şaha kaldırsa herkes mutlu olsa . Beklentimiz bu herzaman ülkemiz ve insanimiz kazansin .
    bu berbat duruma bu ülkeyi sokan kendisi ve saçma politikaları..bilimsel değil, dinsel inanışlarını dikte ediyor ülkeye.. bu da tabi ayrıca bir zulüm..

ekonomiyi berbat hale getirdikten sonra biraz düzeltti diye teşekkür mü edeceğiz

ki ayrıca düzelen bir şey de yok..rakamlar ortada
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    memmet abi, iyi bir abimizdi.

çok yazardı çok da fevri idi. her seferinde kendi pozuna göre niye çıkmıyor, niye düşmüyor diye roman gibi yazardı da yazardı. hiç haz etmediğim şeyleri yapardı. çok okunan forumu boş yere meşgul ederdi. piyasa senin pozuna göre gitmek zorunda mı?

ama 1 konuda çok haklıydı. bu ülkeye yepisyeni cillop gibi akıl hastaneleri lazım.
    memetabi kraldı ya ..şef'ti şef ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post5716149
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    yahu bu berbat duruma bu ülkeyi sokan kendisi ve saçma politikaları..bilimsel değil, dinsel inanışlarını dikte ediyor ülkeye.. bu da tabi ayrıca bir zulüm..

ekonomiyi berbat hale getirdikten sonra biraz düzeltti diye teşekkür mü edeceğiz

ki ayrıca düzelen bir şey de yok..rakamlar ortada
    Dedigin dogru hocam . Ancak zor anda kendine guvenli ezilip buzulmeden cikip birsey yapiyor . 2001 i dusundum zararin neresinden donersen kar dir . Hatali politika uyguladi evet bu sistem bencede tutmayacak ama tum ulkeye karsı hatta dunyaya karsı benim argumanim var diyor hep birseyler yapiyor . Sonucu gorecegiz . Manevrası guzeldi . Bu manevranin asgari ucretten sonra olmasi daha guzeldi .

Manevradan sonra asgari ucret aciklansa belki 300 400 asagi olacakti buda olumlu oldu . Sıkıntılı hamleleri var cok yazdk ama bu taraftan iyi hamleleri var . Emekli memur vs de %40 dan asagi zam almaz . Kurda sakinlesirse millet kazanır son 4 seneye gore

İnanılmaz nakit sıkıntısı var , 200 lira çekilmiş az önce hesabımdan ilk defa böyle bişey görüyorum , fonlardan çıkış var , 2 gündür sinyal veriyodu zaten çok az gecelik faiz geliyodu...

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Dedigin dogru hocam . Ancak zor anda kendine guvenli ezilip buzulmeden cikip birsey yapiyor . 2001 i dusundum zararin neresinden donersen kar dir . Hatali politika uyguladi evet bu sistem bencede tutmayacak ama tum ulkeye karsı hatta dunyaya karsı benim argumanim var diyor hep birseyler yapiyor . Sonucu gorecegiz . Manevrası guzeldi . Bu manevranin asgari ucretten sonra olmasi daha guzeldi .

Manevradan sonra asgari ucret aciklansa belki 300 400 asagi olacakti buda olumlu oldu . Sıkıntılı hamleleri var cok yazdk ama bu taraftan iyi hamleleri var . Emekli memur vs de %40 dan asagi zam almaz . Kurda sakinlesirse millet kazanır son 4 seneye gore
    bence tamamen yanlış anlamışsın oynanan tiyatroyu.. son anda mecburen yapılan hamleler var bu oyunda, ki işe yaramadığı da açıklanan rakamlara göre belli oluyor.. yerlilerin döviz alımları artmış..rakamları takip et, medyanın dezenformasyonuna kanma, yine zarrlı çıkarsın onların yönlendirmelerine göre kararlarını alırsan
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 619/1002 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •