Sayfa 62/364 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 489 - 496 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1. Kapanış 5.36 kapanış seansinda 600 bin alim oldu 5,36 dan,

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .................................................. .........................
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

2. 8 -10 yildir bu enkanin cigerini bilirim bedelsiz verir temmettu verir daha bir kere ne taban gordum ne tavan 1 ileri yapar 2 geri bazende tersini yapar kimileri diyorki ucacak kacacak cok beklersin uzuncu olacaksan kazanirsin kisada yedirmez sansa bi doner bi gomersin o kadar

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. hafiften bir yükseliş var ama ne olur bilemiyorum.Bugün de GEDİK yatırım model portföyüne eklemiş Enka'yı.

4. 3 saattir 5,38-5,39 arasna skıştı ne zamana patlayacak bakalm.ama yön yukarı gibi.

5. az önceki mesajı yazarken 5,38 yıkıldı geri aldı yine kaybetti.kanaatimce günlükçüler kaldıramayınca verdi gitti.

6. gün sonu pasta atabilir misin bi bakalım kim almış kim satmış. çok anladığımızdan değil de resimli olsun sayfa işte

7. iDeal.jpg

Cuma günü işlemler

iDeal.jpg

Haftalık alan satan

29 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arası ilk 5 aracı kurum bazinda net para girişi olan hisseler..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 62/364 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •