Sayfa 62/505 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
Arama sonucu : 4039 madde; 489 - 496 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    2019 yılında yurtdışına açılma fırsatlarını değerlendirilmesi düşünülmektedir. Smartiks’in Dubai ve ABD ofislerinin kullanımına ek olarak İngiltere ya da Hollanda’da bir şirket satın alması gündeme gelebilir.

Kafein’in %51 iştiraki Intranet A.Ş. önemli potansiyel barındırmaktadır: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın (ÇSGB) yeni düzenlemesi ile bu alanda önemli bir yazılım pazarı oluşacaktır. ÇSGB, kendisine veri aktarımı yapmaya yetkili entegratör firmaların yazılımları ile bilgi alışverişi yapacaktır. Intranet, HSE Plus adlı ürünü ile bu entegratör firmalardan biridir. Şirket tarafından Halkbank’a ilk satış yapılmıştır. Herhangi bir şirkette çalışan sayısı 50 kişinin üstüne çıktığında bunun raporlanması gerektiğinden bu uygulamaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sisteme girebilecek yaklaşık 20 milyon çalışan vardır ve şirketin hedefi pazarın %10’udur. Buradan elde edilebilecek yıllık kar 6 milyon TL seviyesindedir.
    Geçen gün bu bilgiyi paylaşmış idik...bu uygulama 01,07,2018 tarihinde başlamıştır dostlar...

2.Veri setlerinde yer alan bilgileri gönderme yükümlülüğümüz ne zaman başlamaktadır?
    İş sağlığı ve güvenliği hizmet almakla yükümlü işyerleri için veri gönderimi yükümlülüğü 01.07.2018 tarihinde başlamaktadır. Yayınlanacak veri setleri doğrultusunda ilgili verilerin İSG yazılımları aracılığıyla gönderimi de başlatılacaktır.

https://ibys.csgb.gov.tr/pages.aspx?id=9

ayrıca çalışma ve iş güvenliği bakanlığının sayfasında bu işe talip şirketler ve yazılımları da vardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının sitesinde bir çok bilgi var...linkini yukarıdaki yorumumda var...isteyen bir inceleme yapabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. https://ibys.csgb.gov.tr/pages.aspx?id=3

bu sayfada bu işe talip olan şirketlerin listesi var...ben kabaca saydığımda 50 tane irili ufaklı şirket ismi gördüm...bizim şirket de bunların arasındadır...sanırım her şirket piyasadaki tanınırlılığı ve etkinliği oranında bu işten pay kapacaklar görünüyor...kafeinin %10 pay hedefi güzeldir...bu işten alacağı payın etkileri üçüncü ve dördüncü çeyreklerde kendisini göstermesi lazım...bu tür yazılımlar satıldıktan sonra her yıl düzenli bir ücret alırlar...bu ücretler devamlı ve düzenlidirler...güzel gelirlere neden olurlar...

4. biz ne yaparsak yapalım karar tahta yapıcınındır.....bu arada elimde hisse olup olmadığını da burada paylaşmak istemiyorum...insanlar olumlu veya olumsuz etkilenebilir...herkesin kararı kendinedir...artık da gerek olmadıkça da yorum yazmam...

5. şirket yılın yarısında 5 milyon kar yaptı...kalan yarısında da 5 yapsa yıl sonunda 10 milyon olur ki şirketin hedefi de 10-12 milyon kar yapmaktır...önümüzdeki yıllarda yıllık %25 büyüme hedefi var şirketin...ayrıca çalışma ve sosyal bakanlığının yukarıda bahsettiği yazılım işinden de kafein hedeflediği gibi 6 milyon tl lik pay kaparsa ??? 2019 yılındaki karı 12,5+6=18,5 milyonluk bir kar yapma potansiyeli oluşur...

böyle bir karı yapan yazılım şirketleri genelikle fk 15-20 den değerlenir ki o durumda biz 15 olarak ele alsak dahi 18,5 yıllık kar *15 fk =277,5 milyon tl şirket değeri ortaya çıkar..bunu ödenmiş sermayesine olan 19 milyona bölersek =14,6 tl lik fiyat ortaya çıkıyor...

eğer tüm bu beklentiler ve hedefler gerçekleşirse ???? şirketin tahmini olarak 2019 yılı sonunda alabileceği değer 14,6 tl olarak görünüyor...bakalım şirket bunu başarabilecek mi ???

bu hisse elimde var veya yok bu konuda bir şey söylemek istemiyorum...ayrıca yaptığım bu yorumlar da kimseye al ,sat veya tut tavsiyesi değildir..kararlarınızı siz veriniz sonuçlarını da siz göreceksiniz...

ben hepimize başarılar diliyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Kafein’in Orta ve Büyük İşletmeler (OBİ) tarafında büyüme ile ilgili bir projesi bulunmaktadır. Bu proje kapsamında, OBİ’lerin IT departmanı işleri hizmet bedeli karşılığı üstlenilmektedir. Böylece, OBİ hem insan kaynağı yönetme zorluğundan kurtulacak, hem maliyeti düşerecek, hemde istediği performansı alabilecektir. Kafein bunları yaparken tecrübeli personeli ile hem işi daha az kişi ile yapabilme, daha hızlı yapabilme hemde teknoparktaki vergi avantajıyla maliyeti düşürebilme olanaklarıyla OBİ’ye uygun teklifi sunabilecektir. 2018 yılı Eylül’ünde başlanması beklenen projeden 2019 yılında 7-8 milyon TL gelir elde edilmesi hedeflenmektedir. Brüt kar marjının %30-40’lar seviyesinde olması beklenebilir.
    bu beklenti de çok önemli...2019 yılında bu projeden yıllık 7-8 milyon kar bekleniyormuş...tıpkı çalışma sosyal ve iş güvenliği bakanlığındaki bir beklenti daha var...bu konular hakkında aslında yatırımcı ilişkilerinden bilgi almak lazım..acaba bu iki beklenti hakkında gelişmeler nelerdir ??

7. Bunlar haricinde, Kafein CRM
    satış otomasyon sistemi ve Kafein IK portalı gibi bazı ürünleri
    geliştirmiş ve satış hakkını elinde tutmaktadır. Bu ürünler için
    patent çalışmaları planlanmaktadır. Diğer yandan, şirketin üç adet
    Tübitak onaylı geliştirdiği projesi bulunmaktadır. Bunlar K-Merge,
    Kafein Smart Map ve Kafein Fatura ve Tahakkuk takip modülüdür. Bu
    projelerin hepsinin 2019 Temmuz ayına kadar tamamlanması
    planlanmaktadır. Tamamlanınca patenti şirkete ait olup satılabilir
    hale gelecektir.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/kap...tirim/1129016/

8. Yazılım ürün (lisans) satışı: Şirket bir süredir Callidus
    Software Inc, Micro Focus, IBM Global Services, SAS Middle East FZ-LLC
    gibi uluslararası yazılım ve teknoloji firmalarının Türkiye’de
    işortağı olarak lisans satışlarına yönelmiştir. Zaman içinde bu
    satışları Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika coğrafyalarında sürdürmek
    istemektedir.

Sayfa 62/505 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •