Sayfa 62/147 İlkİlk ... 1252606162636472112 ... SonSon
Arama sonucu : 1191 madde; 489 - 496 arası.

Konu: VERUS - Verusa Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by ALPAY3565 Yazıyı Oku
    uzun yıllar hisse nette yorumlar yaptım ve sonra ara verdim.tekrar aranızdayım arkadaşlar.hisse başlıbaşına değer yaratan bir holding zaten.malumunuz olduğu üzere verusa holdinge ait teknoloji şirketleri ve yenilenebilir enerji iştirakleri oldukça verimli bir dönem yaşıyor.hükümetin bu konuya ayrı bir önem ve destek verdiği de biliniyor.son gönderdiği kap bildirisinde 10 milyon tl yani eski parayla 10 trilyon sermayeli ''GALATA MADEN İŞLETMELERİ'' isimli bir altın madeni arama şirketi kurma kararı aldı ve 10 temmuz itibariyle bu şirketin de kurulma aşaması ttamamlanmış olacak.ben de bazı arkadaşlar gibi çok ciddi anlamda bir ticari anlamı olan altın madeni olduğu inancındayım.çünkü öyle olmasaydı 10 trilyonluk bir şirketi daha fizibilite çalışmaları tamamlanmadan kurmaya kalkışmazlardı.yani kimse parasını sokağa atmaz.halihazırda boraks ve bakır işletme mühendislerine sahip olan şirket bu bahsi gecen alanda ciddi bir potansiyel görmüş olmalılar ki altın aramaya başlamak için ciddi adımları atmaya başladılar...yakında peşpeşe güzel haberler düşmeye başladığında inşallah kozal örneği gibi güzel hedeflere ulaşır...
    Çok mu zor şirket kurmak
    1 masa 2 sandalye..
    1 de tlf
    Yıllarca insanlar dolandırılmadı mı şirket var ayaklarıyla..
    10 trilyon olayı da
    Sağ cepten sol cebe olamaz mı..
    Haaa kasa da durmuş
    Haaa sözde şirket kasadında..
    Yıllarca ne yaptı
    Övdüğün şirket hangi ky ya kazandırdı yıllardır sömürdüüüü
    Kannn kusalarr inşAllahh..

2. Sizin gibilerden her ortamda var.onun için çok ciddiye alıp da cevap bile vermeye değmez...
     Alıntı Originally Posted by Dgate Yazıyı Oku
    Çok mu zor şirket kurmak
    1 masa 2 sandalye..
    1 de tlf
    Yıllarca insanlar dolandırılmadı mı şirket var ayaklarıyla..
    10 trilyon olayı da
    Sağ cepten sol cebe olamaz mı..
    Haaa kasa da durmuş
    Haaa sözde şirket kasadında..
    Yıllarca ne yaptı
    Övdüğün şirket hangi ky ya kazandırdı yıllardır sömürdüüüü
    Kannn kusalarr inşAllahh..
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPAY3565 Yazıyı Oku
    uzun yıllar hisse nette yorumlar yaptım ve sonra ara verdim.tekrar aranızdayım arkadaşlar.hisse başlıbaşına değer yaratan bir holding zaten.malumunuz olduğu üzere verusa holdinge ait teknoloji şirketleri ve yenilenebilir enerji iştirakleri oldukça verimli bir dönem yaşıyor.hükümetin bu konuya ayrı bir önem ve destek verdiği de biliniyor.son gönderdiği kap bildirisinde 10 milyon tl yani eski parayla 10 trilyon sermayeli ''GALATA MADEN İŞLETMELERİ'' isimli bir altın madeni arama şirketi kurma kararı aldı ve 10 temmuz itibariyle bu şirketin de kurulma aşaması ttamamlanmış olacak.ben de bazı arkadaşlar gibi çok ciddi anlamda bir ticari anlamı olan altın madeni olduğu inancındayım.çünkü öyle olmasaydı 10 trilyonluk bir şirketi daha fizibilite çalışmaları tamamlanmadan kurmaya kalkışmazlardı.yani kimse parasını sokağa atmaz.halihazırda boraks ve bakır işletme mühendislerine sahip olan şirket bu bahsi gecen alanda ciddi bir potansiyel görmüş olmalılar ki altın aramaya başlamak için ciddi adımları atmaya başladılar...yakında peşpeşe güzel haberler düşmeye başladığında inşallah kozal örneği gibi güzel hedeflere ulaşır...
    Pazarlama faaliyetleri başlamış..
    Dün eksi 5
    Bugün an itibariyle eksi 5..... 26.34 tl

4. Beni kendine kufrettirme istersen.akilli ol . Ben şirketin gonderdigi habere istinaden yorum yaptim.hisseyi de zaten yukaridan aldim.benem sıkıntım yok.akillibolan yatırımcı olan kazanır.ama kumar mantığıyla borsada alım satım yaparsan ceremesini cekersin.hisseden yara almışsın belli oldu.yaran var.senin gibilere iyi oluyur acimamak lazım.beter ol!
    Dün eksi 5

5.  Alıntı Originally Posted by Dgate Yazıyı Oku
    Dün eksi 5
    Sözde Altını bulmasa halini düşünmek bile istemiyorum..
    Güyaa altın buldu ayağıyla geçirmecee..
    Altın bulmuş haliii böyleyse

6. Beğenmediğin hissenin topiginde ne işin var .sana zorla mı hisse aldırıyorlar madem sahipleri üçkağıtçı almazsın hissesini olur biter.gelip de insanların şevkini niye kırmaya çalışıyorsun??
    Sözde Altını bulmasa halini düşünmek bile istemiyorum..
    Güyaa altın buldu ayağıyla geçirmecee..
    Altın bulmuş haliii böyleyse

7. tufanbeyli boksit zenginleştirme tesisi son durum nedir acaba?
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

Açıklamalar

Şirketimiz Verusa Holding A.Ş.'nin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Standard Boksit İşletmeleri A.Ş., T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ("MAPEG") tarafından açılan Ruhsat ihalesinden Kütahya İli Gediz İlçesi'nde bulunan maden sahası ruhsatının ihalesini kazanmış olup, 21.07.2020 (bugün) tarihi itibariyle bedeli peşin ödenerek ruhsatı satın almıştır.

Son alınan yeni ruhsatla birlikte Şirketimiz Verusa Holding A.Ş.'nin %100 oranında bağlı ortaklığı Standard Boksit işletmeleri A.Ş.'nin sahip olduğu maden sahası sayısı 24 adete yükselmiştir.

Sayfa 62/147 İlkİlk ... 1252606162636472112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •