Originally Posted by Webster Dolarin 1S grafiginde benim gordugumu goruyormusunuz Göremiyorum valla ne oluyor. İyi direniyor dolar.
İki seceneğim var birincisi %60 tcd % 40 gma. İkinci secenek %100 tcd. Vade 4 ay. Sizce hangisi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 İki seceneğim var birincisi %60 tcd % 40 gma. İkinci secenek %100 tcd. Vade 4 ay. Sizce hangisi. Sent from my iPhone using Tapatalk Hiç farketmez. BİST öngörünüze bağlı olarak ikisi de aynı sayılır. Ama risk bence çok yüksek olmuş.
Originally Posted by myfinans Haklısınız. Daha PPF'lerdeyken TCD,GPG,KRF ve OBP için dikkat demiştim. 1/4 tuttu.3'ü fos çıktı. 1 şahlandı. Sayende ekmek yedik ustadim Jalenin mimari ben zannediyorlar ama kamera arkasindaki yonetmez sizsiniz 😀
Originally Posted by Webster Sayende ekmek yedik ustadim Jalenin mimari ben zannediyorlar ama kamera arkasindaki yonetmez sizsiniz Estağfurullah Allah daha çok nasip etsin size de inşallah.
Originally Posted by shangil Cok gururlanma cim yatirim tavsiyesidir Azerbulbul Turkcen kit diye anlamamissin Son cumle espiri icerir
Originally Posted by myfinans Haklısınız. Daha PPF'lerdeyken TCD,GPG,KRF ve OBP için dikkat demiştim. 1/4 tuttu.3'ü fos çıktı. 1 şahlandı. Hepsinden TCD performansı beklemiyordunuz herhalde üstadım
Originally Posted by admustafa Hepsinden TCD performansı beklemiyordunuz herhalde üstadım Hepsinden iyi performans bekliyordum da TCD'den bu kadarını beklemiyordum açıkçası.
Forum Rules
Yer İmleri