Ben şunu merak ediyorum bu hisseye alıp da bunlara küfür beddua etmeyen yatırımcı var mı?
Ben şunu merak ediyorum bu hisseye alıp da bunlara küfür beddua etmeyen yatırımcı var mı?
Sn absutlu lafının üstüne oldu kusura bakma art niyet yok.dogru zamanda dogru yerde olunca en lanet hissede bile kazanç olabiliyor.kısmet.
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
bistte bugün ecnebiler yok
tatildelermiş
yarın geliyorlar
%1 swap olayı bu kefereleri sıkıştırıyor
yarın gelir gelmez haraşo formasyonuna başlarlarsa şaşırmayacağız
kartonun takasında ki cıtı den hergün düzenli mal satılıyor
tahminim o mal patronun sağ cebi
sol cebinden alım yapıp resmi açıklama yollayıp hisseyi yükseltiyor
sağ cebinden (cıtı) koyuyor
düzeni kurmuş adam
bu adamı takip etmeyen kazanamaz bu hissede
Az insan çok huzur
Bu hissede büyük hayaller kuranlar hep hüsrana uğramışlardır bundan sonra da uğramaya devam eder.Adamın eli sürekli satış yönünde tetik de.Borsa % 1 düşsün görün bu % 5 -10 arası düşecek.virüs olayı patronun işine geldi hem genel kurulu erteledi hem düşüşü fırsat bilip ucuzdan hisse almaya kalkıştı
Geçen dediğimi şimdi daha iyi anlamışsınızdır umarım...Kimseye al da demem sat da demem kendime faydam yok ki başkasına olsun ama bu kağıdı öven ister istemez patron adamı oluyor.Tabi bence..
az önce cb açıkladı
önümüzde ki hafta da sokağa çıkma yasağı varmış
bu salgın bitene kadarda devam edebilecek dedi
buradan bir hesap yapmak icap eder
ayda 4 haftasonu 8 gün eder
yani kartonun ayın 3 de 1 ine yakın süre çalışmayacağını söyleyebiliriz
cb salgın bitene kadar devam edecek dediğine göre 2 ay sürse bu yasaklar işleri iyi olup çalışan şirketlerin ciro ve net karlarıda otomatikman düşecek
karton mesai dahi yapıyordu pazarları
bu durumda benimde kendi hesaplarımda buna uygun düzenleme yapıp net kar tahminimi düşürmem gerekecek
hayırlısı olsun
zor zamanlar
Az insan çok huzur
Yer İmleri