Sayfa 62/1004 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Son alınanı 10.20 den verdik, 200 lotla devam. çözücem bu garancayı
    sen o işi gayet karlı yaparsın abi..
    sen bizi hala yanlış anlasan da..
    10,37 demeli endeks bir ara yeşile dönmeli malumunuz banka lara olumlu bir açıklama geldiğinde......

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    düşüş senaryosu gap ile bozulabilir malum attığınız formasyon içi gapla dolu..bundan ziyade bunu destekleyen yataylara bakmak ve kırılırken ki son 3 barın halini vaktine bakmak şart.!!
    demek ki neymiş teknik analiz de görsel resimlerden ziyade şartlar yerine gelmesi gerekir diyorsunuz
    bu bilgiler için teşekkür ederim
    not alıp fazlasını öğrenmem gerekiyor

3. yanına yeşil bar trend adına cılız da olsa yakışır.!!

4. f_xagusd0221
    derinlik bilgisi nasıl?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Piyasalarda AYI TUZAĞI kavramı nedir?

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    demek ki neymiş teknik analiz de görsel resimlerden ziyade şartlar yerine gelmesi gerekir diyorsunuz
    bu bilgiler için teşekkür ederim
    not alıp fazlasını öğrenmem gerekiyor
    hocam zatı değer muhteşem bir arkadaş var kendisi ile telefonla görüşmüşlüğüm var..!!
    borsanın izinden diye stesi de var.bu adam tam size göre yaklasşım bar okuma vs ....lütfen ona göz gezdirin hatta çalı arkası lütfen sizde o arkadaşın sitesinde ki yazıları okuun..mühendis arkadaşa da önerdim beğenmedi.!1 am sen değerlendirirsin abi
    bir de tanımam kendisini ama latteden borsaya diye bir eleman var o temettücü ama hikayleeri güzel..euro bonddan malı götğürdü erken emekli olacak .!!
    şimdi teknik işe yaramaz fasa fiso diyen açsın onları okusun..anlamsız yorum yapmasın..!!

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sen o işi gayet karlı yaparsın abi..
    sen bizi hala yanlış anlasan da..
    10,37 demeli endeks bir ara yeşile dönmeli malumunuz banka lara olumlu bir açıklama geldiğinde......
    Hakkaten nolucak kimse bilemiyo

1692 den bi dene şort siftahını yabtık bakalım
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Piyasalarda AYI TUZAĞI kavramı nedir?

dün bende bu kadar yükselen endekste kısa periyotlarda BOĞA TUZAĞI OLURMU diye sormuştum kimse cevap vermemişti.!!
    bunun gibi biligileri paylaşan adamlar yok burda..poz aldık piyasa takip edrken yazıyoruz..olay budur.!! neden işlem aalığımız sistemsel geniş.!!

Sayfa 62/1004 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •