Sayfa 62/81 İlkİlk ... 1252606162636472 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 489 - 496 arası.

Konu: XU030_endeksi

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Cok uyardım yav bu işler böyle gazla başlar..
    Ttkom 4.6 7.3 Pegasus gubrf sasa

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıllar önce pegasus çıkıcak sinyalini alınca derinlikten millete yalvardı o donemde kimse oralı olmadı. Nezamanki düşmeye başlayacak millet almaya başladı saldırdı.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Cok uyardım yav bu işler böyle gazla başlar..
    Ttkom 4.6 7.3 Pegasus gubrf sasa

şimdi araba devrilice yol gösteren gibi olmuş olmayalımda, valla ben alıma girmesemde kesinlikle satmazdım

3. Yav hocam iyi dediğimiz bir eleman burda güya fenomen ben stop oldum bak bu işten anlıyorum diye bana ahkam kesti..[emoji1787][emoji1787][emoji1787]yok bu ay yok gelecek ay.. düşecek düşecek.. bizde o rebelyus gibi deneyip durduk..bu adam short dediğinde.. yüzde 12 gitti bende zaten spotta vardı swing trade kopuş olmuş kaçırır mıyım..
    Aynı senaryo
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Yıllar önce pegasus çıkıcak sinyalini alınca derinlikten millete yalvardı o donemde kimse oralı olmadı. Nezamanki düşmeye başlayacak millet almaya başladı saldırdı.

4. Aga ben açıkçası silkelendim ama gene aldım zirve geçeni alırım aynı oyun şişe de de olacak..yav iddiam yok beni anlıyorsunuz diye yazıyorum
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    şimdi araba devrilice yol gösteren gibi olmuş olmayalımda, valla ben alıma girmesemde kesinlikle satmazdım

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Yav hocam iyi dediğimiz bir eleman burda güya fenomen ben stop oldum bak bu işten anlıyorum diye bana ahkam kesti..[emoji1787][emoji1787][emoji1787]yok bu ay yok gelecek ay.. düşecek düşecek.. bizde o rebelyus gibi deneyip durduk..bu adam short dediğinde.. yüzde 12 gitti bende zaten spotta vardı swing trade kopuş olmuş kaçırır mıyım..
    Aynı senaryo

hocalık kim biz kim

biz karar_anı üstad ile eğleniyoruz...
    Bizim analizimiz tekniğimiz tammiyle farklı

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Aga ben açıkçası silkelendim ama gene aldım zirve geçeni alırım aynı oyun şişe de de olacak..yav iddiam yok beni anlıyorsunuz diye yazıyorum

borsada tabiki iddia etmek olmaz. iyi niyetlisin ben okuyorum senin yazdıklarını

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Aga ben açıkçası silkelendim ama gene aldım zirve geçeni alırım aynı oyun şişe de de olacak..yav iddiam yok beni anlıyorsunuz diye yazıyorum

hiçbirimiz idda edemeyiz. Şimdi şöyle bir durum var algı herşeyi bozuyor. Mesela hissede veya viop oyunun içinde olan aldığı hissenin de yönünden emin olarak ilerliyor. Ve tersi olan düşünceye tamamiyle gözü kapanıyor.
    Günlükçü olunca sabah açıyorsun inceliyorsun bakıyorsun yön ne tarafa sen ordasın. Algı daha açık oluyor.
    Ama hepimizin yanıldığı zamanlar oluyor. Ve olacakta.

İnatlaşmak, bağımlılık, Duygusallık batıran sebeptir.

şimdi ben yukarda endeks yorumu yaptım. aman sanki iddia ediyormuş gibi algılanmasın. gerçi içinde öyle bir iddia yokta olurya diye hatırlatıyorum. çünkü yüzde 1 milyon emin olduğum bir pozisyonda bile asla öyle öyle işlere girmem. ama düşüncemi net olarak yazarım.

Sayfa 62/81 İlkİlk ... 1252606162636472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •