Sayfa 62/1002 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 489 - 496 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ara dalgayı kaçırdım... zam yaptım kar miktarına... 1038100... oradan direk % 50 lönk

şu düşmeyen endekisten istifade edelim bizde
    380 kırılırsa senin longlarin helvasını yeriz

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Brent ham petrol vadeli işlemlerde düşüşe devam ediyor, Trump tarifelerinin yürürlüğe girmesinin ardandan Şubat 2021'den beri ilk defa varil başına 60 doların altına düştü

brent 70 altı dünya krizdediir demektir.....

bizimki ne kadar saçını tararsa tarasın...
    Reis bize yarıyor diyor tamam doğru cari açıkta ama hep iyileri söylüyor mesala 4 günde giden 40 milyar dolardan bahsetmedi kasada net 19 ,5 milyar kaldı 2 gündür yine satıyor kamu , Asya tahvil sattığı söyleniyor daha rüzgar gelmedi piyasalara
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Reis bize yarıyor diyor tamam doğru cari açıkta ama hep iyileri söylüyor mesala 4 günde giden 40 milyar dolardan bahsetmedi kasada net 19 ,5 milyar kaldı 2 gündür yine satıyor kamu , Asya tahvil sattığı söyleniyor daha rüzgar gelmedi piyasalara
    Geçen sene tam seçim öncesi beklenmedik bir şekilde 5 puan artırım olmuş idi. Üstüne AKP nin seçimide kaybetmesine rağmen 32 tl lerde çok ciddi dolar girişi oldu. Bu para yüzde 50 ye park etti. Üzerinden tam 1 sene geçince İmamoğlu olayını patlattılar. Şimdi benim gördüğüm MB 38 tl den vadesi gelene dolarını teslim ediyor. Tek fiyat üzerinden el değiştirme söz konusu. Söz verildiği gibi. Neden 39 değil 40 değil de 38. Ben bu fiyattan anlaşıldığını düşünüyorum. Mart nisan ve mayıs ortasına kadar 32-33 tl lerden giriş oldu idi. Bu pozisyonlar kapanınca Hem M.Ş in hemde sözde programın!! fişinin çekilebileceğini düşünüyorum.
    32 den sat. Yüzde 50 faize geç. Tam 1 sene sonra 38 den geri al. Dolar başı 10 tl cepte. Güzel trade.
    Şöyle de bir ekleme yapim. İçeri giren paranın bir kısmı da borsada bankalara girdiğini düşünüyorum. Dolar bazlı grafiklerde mart ayında başlayıp mayıs haziran gibi sona eren sonra yukarı aşağı devam eden bir hareket görüyoruz. İmamoğlu olayından sonra bankaların çok ağır taban serileri yemesi ve nerede ise 1 aydır hiç başlarını kaldıramamaları da bence bunun işareti. Keza tahvil tarafıda öyle. 38 lere gelmiş tahvil faizi 51 leri yaktı idi. Şu anda 46 47 lerde sanırsam.Müthiş bir hızla çıktılar./çıkmaya çalışıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ara dalgayı kaçırdım... zam yaptım kar miktarına... 1038100... oradan direk % 50 lönk

şu düşmeyen endekisten istifade edelim bizde
    Fırsatları hiç kaçırmıyorsun dayucuğum

Ben lönk yerine bugün çok düşmüş petoşuma 16.16 dan ekleme yabtım, mayyakmıyım neyim
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ALPER gelip ''bas ulan bas'' demeyince bu şorta para vermez
    görmedim ama... kesin gelmiştir ... yoksa bu hareketin gelme ihtimali yok

37700 reverse long

kaç dalga kaçırdık ya

6. Dayucuğum tek başına zarar etme, ücgen biçiminde birbirimize takalım

10.331 den full artı fulll lönk
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    görmedim ama... kesin gelmiştir ... yoksa bu hareketin gelme ihtimali yok

37700 reverse long

kaç dalga kaçırdık ya
    Anca yazıyorsun aqua. Arada okusana

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    brent düşmesi asla bize yaramaz...

brent talebin kesileceği sipariş olmayacağı küçülmeye gideleceğini fiyatlıyor...

şark kurnazlıgı ile düşünürsen petrol düşüyor cari açık düşecek dersin haklısın...

ama bu bir terazi giren çıkan hesabında bize zararı olur...

petrol %5 düşmüş borsa ekisde...

o mantıkla bugun ucmamız lazım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 62/1002 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •