Bu adamlar ihaas i bu fiyatlardan satmak isterler ki. Bedelsiz için para neden hazırlamak isterler ki?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar ihaas i bu fiyatlardan satmak isterler ki. Bedelsiz için para neden hazırlamak isterler ki?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah çaldıkları tüysüz yetimlerin haklarını yemeyi nasip etmesin boğazlarında düğümlensin..Amin..
Son düzenleme : levoysalı horofira; 25-04-2023 saat: 11:29.
Benim gördüğüm taş toprak işlerinden sonra en büyük yolsuzluk bu borsada yapıldı. Hem de göz göre göre. Eskiden bir üslubu sınırı vardı şimdi hiçbir sınır yok. Düzelir diye umut ederiz. İki senede spekülasyon hiç yok tamamen manupulasyon
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğüm işlemlere göre bu filmi bitirmeyecekler gibi...deli gibi davranıyor
Ne senetler gördük 1liralarda birkaç yıl patinaj çekip dururdu.
Akabinde 20, 30 kat artıp bir kaç kademe düzeltme yapılıp tekrar bir kaç kat yukarı...
Neredeyse 3. Kuşak da bu zulme şahit ama bir adım atılmadı.
Zulmü görmezden gelenler, bana dokunmayan yılan bin yaşasın deyip zalimleri destekleyenler bu 3 kuşağın ahı sizleride kurutsun bu lânet üzerinize olsun.
Bağladığım parayla 3 daire alabiliyordum simdi 25 lira olursa anca enflasyonu yakalamış oluyorum, kazanmak şöyle dursun.
10.000 rakamına göre de 8000 lot vererek her ay kiramı ödemek zorundayım.
Daha ne olsun.
Yaşattıklarınızı yaşayın.
Grup girmiş gibi diyordum da hikaye... İblisler sağ ve sol taraf..
Yer İmleri