Originally Posted by Eski_prof Hadi hayırlısı... Y.T.D. Maaşallah coştun lider Prof hocam. Tebrikler
Originally Posted by Adem13 Tebrik ediyorum. Bizde Bal yapmayan arı gibiyiz-))anca çorba içiyoruz. Buna da şükür diyelim. Hocam siz tavanları seven adamsınız. Sizi bilen bilir.
Originally Posted by esma Hocam sınırı bensiz geçti seslendim yarına bekle duymadı beni Bende dedimiki biz yazana kadar esma hanım kaç defa alıp satmıştır acaba... ))
Originally Posted by Eski_prof Bende dedimiki biz yazana kadar esma hanım kaç defa alıp satmıştır acaba... )) Nakit yoktu hocam yoksa gördüm.
Originally Posted by esma Hocam siz tavanları seven adamsınız. Sizi bilen bilir. Estağfirullah....arasıra denk geliyorduuuu.-))
Originally Posted by esselocan Maaşallah coştun lider Prof hocam. Tebrikler KATAR emiri bosa İstanbul dan hisse alışı yapacakmış sayın esselocan bey... Y.T.D.
Originally Posted by Eski_prof CEMTS ı kızdırdık sanırım... 15.39 ları alıyorlar... 15,90-15.80 dan satış yedi . Ytd
Originally Posted by Adem13 Estağfirullah....arasıra denk geliyorduuuu.-)) Esma hanım doğru söylüyor Adem bey... Sizde tavanların prensisiniz... Yüzde doksan başarı...
Forum Rules
Yer İmleri