tavan mı o? gözlerim bozuldun sanki.
tavan mı o? gözlerim bozuldun sanki.
DOSTLAR HELE GELİN BEN SERAPMI GÖRÜYORUM YOĞSAM BU BİR GERÇEKMİ
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1004834
YANİ BİR MİLYAR YÜZELLİ İKİ MİLYON KAR DEYİLER BURADA![]()
Pamel
31.12.2020 'de 21,32 TL fiyattan kapanış yapmış....
31.12.2021 'de ise 83,00 TL fiyattan kapanış yapmış...
Vertu 'nun pamel 'deki payı dolaylı olarak % 40,32...
bu da demek oluyor ki vertu 12.538.774 lot pamel hissesine sahip.......
Dolayısıyla Pamel 'in değeri borsada 1 TL arttığında Vertu 12.538.774 TL kar yazıyor...(DÜŞÜNCE DE TAM TERSİ OLUYOR...)
Basit bir hesapla ;
83 - 21,32 = 61,68 ............12.538.774 * 61,68 = 774 milyon TL
Sadece pamel 'den sene sonu bilançoya 774 milyon TL kar gelecek...
Buna ek olarak, pamel bugünü 103,30 TL fiyattan kapattı...
Bunun vertu 'nun 2022 3 aylık bilançoya ilave karı 255 milyon TL
Bugün ;
Vertu 'nun sene sonu karı 1 milyar 152 milyon TL olarak açıklandı.....
Vertu 'nun piyasa değeri bugünkü kapanışla 1 milyar 289 milyon TL
Vertu 'nun karı neredeyse piyasa değeri kadar...
Bakalım borsada fiyatlama nasıl olacak...???
Ne diyelim ;
Allah pamel 'e zeval vermesin....
Halka arzlara start verse çok iyi yerlere gelebilir
İştiraklerinden aldem çelik,golive yazılım ve vektöre yazılım şirketleri ile ilgili SPK ya başvurdular ,ancak bizim SPK ancak iflas holdinglerin bedellilerini anında çıkarıp böyle güzide şirketleride beklettikçe bekletiyor sanki sermayeyi kaçırma politkacısı bizim SPK ,yazıkki gerçek bu
Sayın Horasanlı bildiğim kadarıyla bu şirketlerin halkı arzı ile ilgili spk başvurusu yapılmadı, sadece halka arz için niyet bildirisi yapıldı, en azından golive ve vektora da böyle olduğunu hatırlıyorum. Aldem çeliği bilmiyorum halka arz için resmi başvuru var mı.
Vertu yu bu şirketlerin halka arzı için tuttum bunca zaman, bir gelişme olmadı malesef uzun süre ve bugün elimdeki hisseleri sattım. Sonra baktım endekse göre yavaş kaldı 22.9 a sarktığında yarısını geri aldım. Yükselirken de kademeli sattım biraz kaldı elimde kuş kadar hisse (dünkü miktarın 1/5 i yaklasik) kötü zamanlama yaptım muhtemelen, sonuçta bütün hisseler çok düştü ve ben başka hisselere destek atmayı tercih ettim.
f/k=1 mi)
komedi dünyası. haftaya tavan gitmesi lazım.borçlara baktım, o da ayrı komedi.1 milyar kar eden şirketin 24 milyon borcu var. şirket iyi yönetiliyor. nazar değmesin.
Yer İmleri