Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Viop-XX

bendede yarın için %51 yeşil dow

2.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bendede yarın için %51 yeşil dow
    Aylık sisteme göre mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. ABD ADR
    Havayolu alın TTKOM satın diyorlar.

TTKOM u bugün yabancılar almıştı, ilginç işlemler olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Aylık sisteme göre mi?
    aylık sisteme göre kırmızı hala.
    h4 göre yeşil.

dow h4

düşeni kırmış.

6. X30Yakınvade/XU30 yüzdesel grafiği. Eskiden makas konusunda belirli bir düzen varmış, bu yıl bozulmuş.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

dow
    aylık

bu bir yerden düşer diyor.
    yada daha al vermedi..

8.  Alıntı Originally Posted by antikitos Yazıyı Oku
    Pek sayın çokısacı, öncelikle sizi niye bu kadar kızdırdığımı anlamadım. kusura bakmayın genelde okurum bu başlığı, kendimi de yazacak kadar bu işten anlıyor kabul etmem. Başlığı, bu işten anlayan arkadaşların eğilimlerini gözlemlemek amacıyla, bir şeyler öğrenebilir miyim anlamında takip ediyorum.
    Mart sonundan beri kademeli olarak alış yaptım. En son da yaklaşık 15 gün önce portföyün %100 ü ile hissedeydim. 8 tane hisse vardı. (Algyo ort 13,2) (Egeen ort 415) (Asels 32,12) (Eregl ort 7,98) (Garan ort 8,17 ana düşüşte çok yukardan maliyet yapmaya başladım anca buna indirebildim.) (Halkb ort 5,11) (Toaso ort 19,40) (Tuprs ort 79,9) Bütün hisseleri saat 17:30 -45 civarı sattım fiyata da bakmadım. Hangi hisse sorunuzun cevabı böyle.
    Neden sattım, Bist 100 grafiğinin kendimce çizdiğim direnç çizgisine geldiğini gördüm. Bir de çok uzun zamandır yazılarından bildiğim Kaptan Kutero abinin twitter da çizdiği bir grafikte aynı çizginin onaylandığını farkettim. 117 000 civarlarını beklemekti niyetim aslında ama verdim artık.
    Neden yazdım? Dediğim gibi, burada yazan arkadaşlardan yatırımcıların algılarını davranışlarını ölçmeye, anlamaya çalışıyordum kendimce. Belki benim gibi düşünen birine bir faydam olur diye düşündüm. Çıkarımda bulunur belki birisi.
    3 gönderi konusu ise dediğim gibi yazmaya değer pek görmüyorum kendi düşüncelerimi. Bir de ne yazayım viop pozisyoum yok. üye olma konusu ise hissenete 2006 - 2007 dönemlerinde üye olmuştum ask1903 mahlasıyla. Uzun yıllar da takip ettim. Bir kaç yazım vardı acemi yatırımcı gözünden diye bir başlıkta. Daha çok gayrimenkul konularındaydım. Yeni forum açıldığında da üye olmadım uzun zaman.
    tekrar sebebini bilmesem de özür dilerim sizden. Bir şekilde bam telinize basmış olmalıyım ama gerçekten sizi niye kızdırdım bilmiyorum.
    Sidik yarışının sonu ve anlamı yok
    Ondan kızdım
    Nerden alıp satıldığı hikayesinin bi anlamı yok
    Bence dirence geldi sattım
    Twiter da da benzer yorumlar gördüm diye
    İnan kimsenin alıp satmasının bi anlamı yok
    Gerekçelerinle yorumu yaparsın geçer gidersin

Sayfa 620/1001 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız