Zamanı iyi degerlendirmek gerekir borsa da fırsatlar bitmez doğru zamanda doğru yerde beklemek gerekir yeterli kar ı gordumu kademeli çıkmaya baslayacak sin yoksa uzun vadeci yapiyorlar
Zamanı iyi degerlendirmek gerekir borsa da fırsatlar bitmez doğru zamanda doğru yerde beklemek gerekir yeterli kar ı gordumu kademeli çıkmaya baslayacak sin yoksa uzun vadeci yapiyorlar
Fed Powell kutpo alıcaz elimizdeki fazla parayla deseydi azcık umutlanırdım ama faiz artışı bitti dese ne fayda dolar düşecek faiz düşecek doğal gaz düşecek herkes porselende çay kahve içecek satışlar patlıyacak da bize yansayacak oooo saatlari ayarlama enstitüsü .... Allah ol diyecek olacak ne desek boş inşallah ol demiştir yaradan.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin dediğiniz 10 yılda 1 e on hatta yüz verecek şirketler... Biz dd ne gelsin razıyız şaka gibi defter değeri neredeyse 9 tl fiyat yapıyor...
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa ne bulursan AL olduğunda bizim bu topal ördek te biraz yol alacağa benziyor. Nereye kadar yol alır nereden döner bilinmez.
Iskur hissesi almıştım 1 yıl önce kimse yüzüne bakmaz di 2 tane aldım attım kenara uzun vade için almıştım 5 -10 yil vadeyle ama erdogan in açıklamaları hisseyi 1 e 10 kazandırdı aynı şekilde kalkınma bankası 1 e 20 kazandırdı devletin elindeki hisseler çok degerlenebilir onun için gizli kalmış şirketler e yatırım yapın devlet le bağı olsun yeterli birgün değerlenir ve şimdi TMSF ye geçen şirketler var satış bahsi olursa çok prim yapacaktır varlık fonuna ki şirketler koza ipek grubu 10 liradan 55 liraya geldi
Üstad, sen allahın sevdiği kullardanmışın. Bizde Kutpo aldık ama halimiz perişan. Bırak 1 e 10 kazanmayı zararı çıkartırsak zil takıp oynayacağız. Nasipliymişsin
Günaydın kave milleti...Evet katırımız şimdi 4,60 destek yapıp 4.75 bandında sürtünmeye başlar...[emoji16]ytd...!!!
Yer İmleri