Sayfa 621/919 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Mao Yazıyı Oku
    Haftaya başlanılan fiyatın (127.20) altına inememesi bir fikir veriyor mu?

Neden aşağı salamıyorlar ben böyle bakıyorum olaya, beklenti bitti ya hani salsa ya aşağı neden salamıyor öğleden sonra neden tahtayı yukarı doğru alıyor hep bugün de muhtemelen alacak neden aslında buradaki herkes biliyor sorunun cevabını.
    Aynen..

salamiyor

cevabi biliyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Aynen..

salamiyor

cevabi biliyoruz.
    Çok teşekkür eder biz de selam ederiz düşüşün devamını dileriz.

3. Bazen bazı hisselerde keşke düşse dersiniz benim için bu hisse onların en başında keşke düşse keşke biraz daha yarım kalan işim var onu bitiricem.

4. Bilançoda zarar mı açıklayacak ne?😂 Gerçi onu bile ayarlar bunlar. Mal çıkmanın yolunun bu olmadığını biliyorlardır sanırım. Yine bir dalga dümen dönüyor. Her zamanki gibi. Hayırlısı bakalım.

5. Bunca yıllık yatirimciyim boyle birsey gormedim...

Bedelsiz verenler tavan tavan gidiyor bizimki taban oldu ya... Nasil is anlamiyorum bu krontu 🤔🤔

Ytd.

6. Y

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asl yatırım tavsiyesi olamaz....
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7. Yılı nasil bitirir sizce?

Bu niye düstu ya silkeme hareketi mi yoksa yapacaginiz isi silkelerim hareketi mi?

Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Yılı nasil bitirir sizce?

Bu niye düstu ya silkeme hareketi mi yoksa yapacaginiz isi silkelerim hareketi mi?

Ytd.
    Mal vermezseniz böyle olur hareketi.
    Biri de gelir öyleyse böyle der bizde kenardan izleriz dünyanın en uzun dizisi olacak benim için ama Türk filmi gibi sonu belli yine de heyecan veriyor.

Sayfa 621/919 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •