Sayfa 621/999 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 4,961 - 4,968 arası.

Konu: Viop - XXV

mağduriyet kasmak için hasta olmuştur bu sarilarin sulo..evet palacim bugünde ralliye devam , das yesin shortcular..
    ahahaha
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geçen gün yazdım 11 büyükşehir belediyesinin aylık salgından ölen sayısı Türkiye çapında açıklanan salgından ölen sayısından fazla.
    Abi Allah Rızası için sadece İstanbul'da ölüm sayılarını koyuver. 2018-2019-2020...Salgın malgın anlamam, sadece vefat sayıları. Çok yorgunum ben.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Bu sebeple toplumsal kurtuluş yoktur. Bireysel kurtuluş vardır.

Bilen konuşmaz, konuşan bilmez...
    bu çok doğru.
    bilen konuşmaz abi.
    alan turing ingiliz generaller tarafından elestirildiginde makinesini savunmaya kalkmak yerine yahu siz benim hayal ettigimi anlayacak kapasitede değilsiniz ki deyip kestirip ativermistir.

4.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Bak kardeşim toplam ölüm sayısı gizlenemez. Sebebi başka yazarsın ama toplam ölüm sayısını değiştiremezsin. Eylül ayı itibari ile beklenenden yüzde 0.8 falan fazladan ölüm var. Zaten ölüm oranini yüzde 15-20 arttıracak bir hastalık vuku bulsaydin dünyada sen hastanede doktor bulabileceğini mi zannediyorsun. Sokakta bir tane adam bile bulamazsın. Karsilasabilecegin kaosu tahayyül dahi edemezsiniz

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamam işte... Bakınız sadece %0.8 fazla. %1 bile değil. Demek ki pandemi diye bir şey yok. Ben İmamoğlu'nun yalancısıyım abi.
    Benim yazdıklarım doğrulanmış oluyor.
    @erefefik

5. Aga vakti olan alsın baksın gün gün meraklısına

https://www.turkiye.gov.tr/istanbul-...efat-sorgulama

Geçen sene 1 ekimle bu seneye baktım.
    Geçen sene daha yüksek 20 30 kişi kadar 1günlük karşılaştırma birşey göstermez

Not: bu mezarlık bilgisi bundan dolayı sokağa çıkma ulaşım yasaklarından dolayı vs kısıtlama olduğu aylarda memleketine defnedilmeyenlerden dolayı pik yapma ihtimali yüksek.

YTD
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi Allah Rızası için sadece İstanbul'da ölüm sayılarını koyuver. 2018-2019-2020...Salgın malgın anlamam, sadece vefat sayıları. Çok yorgunum ben.

Zeus melani yengemize zeval vermesin ne yapacanız Türkiyede kaç kişi covidden ölmüş
    bir halt olacağı yok.

7. Ölüm oranı,
    ölülere göre mi?
    dirilere göre mi hesap edilir?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    İmamoğlu söylediydi tvde. Vefat sayılarına netten ulaşmak mümkün. Lütfen siz ulaşıverin, buraya da asıverin abi. Gerçek ölüm sayılarıdır. Ben araştırmadan yazıverdim öyle. Bakmışsın artış hiç olmamış. )))))))))))))))))))
    ibb günlük ölüm sayıları var.

ad soyad ve defnedildiği mezarlık yazıyor. sadece ölüm nedeni ve nerede ikamet ettiği yazmıyor
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 621/999 İlkİlk ... 121521571611619620621622623631671721 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •