Sayfa 622/814 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Bugün Markada yapılan işlemler bizim hissedeki geri gelme ümidimi yerle bir etti.Yanlış mı düşünüyorum.Bu kadar küçük hesaplar içinde olması beni çok şaşırttı.Zaten trnsturkte güven kaybetmişsin Markada yaptığın neydi?Valla bu dünyanın çivisi çıkmış arkaşlar.

2.  Alıntı Originally Posted by ysnacar Yazıyı Oku
    Bugün Markada yapılan işlemler bizim hissedeki geri gelme ümidimi yerle bir etti.Yanlış mı düşünüyorum.Bu kadar küçük hesaplar içinde olması beni çok şaşırttı.Zaten trnsturkte güven kaybetmişsin Markada yaptığın neydi?Valla bu dünyanın çivisi çıkmış arkaşlar.
    belki de transı kurtarmak için para topluyorlardır.. bi de böyle düşün

3.  Alıntı Originally Posted by Trademr Yazıyı Oku
    burada endişelenecek tek konu şu anda sermaye artırsalar. 2018 sonu bilançoya mı bakarlar yoksa 6 aylığa mı. kaldı ki artık 6 aylığa yetişmeyebilr.
    Anladığımı söylüyorum bu konuyla ilgili;
    daha evvel kot dışından direk anapazara geçilebileceğini zaten tebliğde yazdığını söylemiştim. hatta buraya da kopyalamıştım bir kısmını.yukarıdaki konu için ise eğer anapazara direk geçilecekse denetim görüşünün olduğu bilançoya 6 veya 12 de de olabilir. eğer 6 ve 12 değilde arada bir zamaında sermaye artırılırsa gözaltı pazara geri dönme ihtimali var görünüyor. bu kısım tebliğlerden değil başka bir yerden aldığım bilgi. sizde doğruluğunu araştırın bence

4.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Est siz kurtulun da düşünmen yatır sevgili dostum

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    hayalin gerçek olsun.. 1 ıphonenin lafı mı olur..
    76250tl paranın 6250tl sini dostuma vermişim çok mu
    mine nin sözüne benzemez benim sözüm laf olsun diye demiyorum air.. sözüm söz kagıt 2,5tl olsun sana söz ıphonex.. ha ben ıphone kullanmam dersen.. sen ne istersen o olsun.. 6250tl ye kadar

5. mine *31* milyon çektirmiş piyasaya.. fantaziye bak ya..
    rakamdan anlamalıydık.. 1,50den boşaltmış hisseleri ky nin üzerine..

6. bu arada bu hissenin ölüp ölmediğini anlamak için ilk bakılacak yer 3 aylık demiştim. 20 si civarı gelir herhalde demiştim. düzeltiyorum ayın 10 nda açıklanacağını gördüm borsagündemde tarihler yazıyordu yani tam 1 hafta sonra. burada beklentim açıklanması tahta kottan atılsa bile yükümlülükleri var. açıklanmazsa benim için biter. pozitif özsermaye olursa yola devam

7. arkadaşlar merak ettim cevap bulamadım
    bu hissede kaybeden kim?
    eğer sadece bizsek ozaman konuşmaya gerek yok.. el fatiha..
    bi firmanın sahibi yok mu.. borcu harcı yok.. gerçi mine geçmişten gelen borçlar çok fazla deyip duruyor ama onuda anlamış değilim..
    borsaya açılmanın bu kadar zor olduğu bir ortamda bu kadar değerli bir firmayı siz olsanız kaybetmek ister misiniz

8. Markayla ilgili yapılacak geri alım konusu. orada o miktarda alacam demiyor. kime sattığıda önemli değil. o konu her şirket için öyledir. endeksin durumu iyi değil hisseleri bir şekilde regüle edecem diyor. satarsanız alırım diyor. yani bu civarlarda tutacam diyor. o yüzden böyle haberde satışlar durur. bunun bir diğer etkisi kurumlardada olur. ben kurumsal bir şirketim diyor. markayla ilgili konuyu bilmem ama twitterda yazdığı yazıyı tekrar belirtiyorum. kar edebilmeniz için 1 yıl beklemek lazım. bende buradaki bazıları gibi hakaret etmek yerine bekliyorum. ayrıca ben 50 - 55 arası aldım. 90 dan alan zaten yanlış fiyattan almış. örneğin halkbank ta var bende maliyet 13. bizi kandırdılar diyormuyum. o da çok güzel açıklamalar yapıyordu zamanında

Sayfa 622/814 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •