Sayfa 622/853 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Bana kalırsa.

1. Arkadaş topic sahibi bir gün ruslarnan (bayan turist heyetleri) fındık fıstık... öbürüsü gün sahilde günbatımı kendini dalgalara bırakmalar...bol yeşillik, domates oksijen ve her akşam bir başka davetler.... böyleyken biz topicde ne yazalım değil mi? Neysem ki bugün döktürmüş de okuduk iyi geldi de bu iyi gelmeyi belrteyim istedim.

Hoşça bak zatına kim zübde-i âlemsin sen!

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    Arkadaş topic sahibi bir gün ruslarnan (bayan turist heyetleri) fındık fıstık... öbürüsü gün sahilde günbatımı kendini dalgalara bırakmalar...bol yeşillik, domates oksijen ve her akşam bir başka davetler.... böyleyken biz topicde ne yazalım değil mi? Neysem ki bugün döktürmüş de okuduk iyi geldi de bu iyi gelmeyi belrteyim istedim.

Hoşça bak zatına kim zübde-i âlemsin sen!
    Abicim dışarıdan öyle görünüyo. [emoji17]

Huzur varmı.?

Yog.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    2 gündür S&P de arada sırada kısa süreli gün içi grafikde korku şelaleleri görünüyor. Bu üçüncü şelaleyi yaptılar. Sonra her seferinde toparlıyorlar.

Günlük grafiklerinde son dalga tepesindeler, 4240 civarına kadar bir düşüş onlarda normal olur. Son dalga tamamlanır.

Ancak orada normal düşüş bile olsa bizde acaba abd çakılacakmı diye "yandım anam" satışları oluyor. Sebebi siyonist ve fetö kanallarının abd ye şartlandırmaları. fetö cü olduğundan artık emin olduğum kanalda, bolca reklam almaya başlamış. Geçen Kasım ayında tayyip abd ile barıştı, abd elemanı fetö ilede barışmış oldu. O tarihten önce tek reklam alamayan ekoTürk isimli kanal, o tarihten sonra bolca reklam almaya başladı. abd ye çalışan ikinci ekonomi kanalıda paraya kavuşmuş oldu.

Bu 2 kanal sürekli abd odaklı haber yapıyorlar.

Bizden daha kötüsü alman borsası dax. abd deki kısa süreli gün içi şelalelerden etkilenmişmi diye bakayım dedim, 15 dakkalık grafiğe baktım korkunç görünüyor. Bizden kötüsüde varmış. dax 29-06-21 den beridir korku tüneli gibi. Şelale olmuş toparlamış, şelale olmuş toparlamış hep böyle gelmiş.

3 saattir S&P vadeli de şelale var. Biz o sebeple kırmızıyız. Bizde çok ciddi bir satış olup trendi aşağı çevireceğimizi sanmıyorum. Ama olay benim boyumu aşabilir, abd satışı bizi ne kadar etkiler doğru göremeyebilirim.

TV de bazı yorumcular kısa vade düşüş trendinde olduğumuzu söylüyor. Ben katılmıyorum. Şu anda herhangi bir trendde değiliz. Ağbal dehlenmesi ile keskin bir iniş yaptık sonra yataya sardık. Buna düşüş trendi demem. Diyecek bir şey yok sıradışı bir durum. yataydayız. Yatayda olma sebebimizin temeli tayyipin saçma sapan kararları. O kararlar sonucu USD nin zıplaması, USD nin zıplaması sonucu enflasyonunda zıplaması. Üzerine abd ye çalışan kanalların sürekli TR ye giren abd parasına daha çok kazandırmak için yaptıkları yayınar. Parayı abd ye kazandırıyorlar ama maaşlarını bizden alıyorlar. Bu kanallar bizim dostumuz değiller, bizi sömürüyorlar. abd çıkarları için çalışıyorlar.

S&P 4300 ü aşağı kırarsa biz biraz daha satış yermiyiz.? Korkup satanlar olacaktır mutlaka, biraz daha düşeriz ama görüldüğü üzere yüklü abd vadeli satışı ile bizde aynı derecede satış olmuyor.

Olmazmı.? Olmaz diye kesin bir şey söyleyemem. Düşüş mutlaka olur çünki siyonist kanallar haftalardır herkesi dolduruyorlar.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    BIST bugün kırmızıydı. Sebebi abd borsaları satışdaydı. Yukarıda yazdığım gibi 4240 kadar S&P nin iniş payı var. Oraya kadar teknik hareket sayılır. Hatta biraz daha pay verebiliriz.

Şu an 4300 üzerinde tutunmuş gibi.

BIST de siyonist kanalların yarattığı bir korku dalgası var. abd verilerine dayalı "mahvolacağız" korkusu yaratıyorlar.
    Sanayici Konuklarına "dünyada maliyetler acaip artıyor, neden zam yapmıyorsunuz" diye soruyorlar. Ekonomistlere "2013 deki gibi mahvolurmuyuz" diye soruyorlar, gece marabasıda "abd kıpkırmızı, bizde dolar niye yükselmiyor" diye soru sormaya hazırlanıyor.

Yaz sıcakları başladığından beridir kendimi para piyasalarına veremiyorum. Zorluyorum ama olmuyor.

Birde bu siyonist kanalların "sürüyü korkutma çabaları var.". Odaklanamadığım içinde neler olacak konusunda sonuca ulaşamıyorum. verilerimiz süper ancak siyonist kanalların 7/24 sanal kara tablo çizmesi, tüm kötü yönleri ön planda canlı tutarak iyi şeyleri basit haber olarak geiştirmesi, kafamı bulandırıyor. Sürü nasıl tepki verir, büyükler ne yapar sonuca ulaşamıyorum.

Kararsız kalmanın sebebi neydi.?

Yetersiz bilgiye sahip olmamız. Odaklanamadığım için verileri yorumlayarak kendimden emin olamıyorum.

Bu sebeple bu gece elimdeki bir miktar longu kapatıp biraz vakit geçireyim. Belki bir kaç gün kenarda dururum, belki daha uzun süre.

Yazlıkçı komşularda geldiler tüm günü bazen geceyi onlarla geçiriyoruz o sebeple para piyasalarınıda pek takip edemiyorum.

Bu siyonist kanallar hakkaten çok arsızlar yaw. Bu kadar açıkça sömürgecilik yapmaları inanılmaz. Ne haldeyiz.

Bu cumartesi eylem düzenleyelim diyorum. İzmirden başlayalım yürümeye, halay çekerek İstanbul'daki merkezlerine kadar gidelim. Tacirlerin önünden geçerken biraz yemek bırakalım, kadıncağız karnını doyursun. akbank merkezinin önünden geçerken biraz akıl bırakalım bu kaçıncı soyulma, garantinin önünden geçerken hortum bırakalım yağlarını hortumla salsınlar, siyonist kanalada garantiden gelen hortumları marabaların münasip yerlerine bağlayalım, bizden değil birbirlerinden yağlansınlar.

Cumartesi günü Konak'da tarihi saat'in önünden yürüyüşe geçeceğiz. 20:00 de orada olun. Ben gelemezsem yürüyüşe başlayın yolda katılırım.

Bol şans.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Son durum: Malsız kenardayım.
    @NeAcaipDunya

6.  Alıntı Originally Posted by alicemal Yazıyı Oku
    Son durum: Malsız kenardayım.
    Sebepler?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Sebepler?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yaw alıntı yaptığın yazının bir üstünde anlatmışım ya.?
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bugün veya yarın 1350 altına inerse bir miktar long almayı düşünüyorum.

Bol şans.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 622/853 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •