Sayfa 622/968 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7744 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,354
    Varsayım hataları :
    1 Bu zamanda borsaya para gelmez diyelim geldi 3 MTL ISGSY ye girmez .
    2 Diyelim alım yapacak alım yaparken fiyatı arttırmak istemez baskılar
    3 Milyon lot alım olursa SPEK müdahele eder ve ediyor
    4 Böyle alımları ISGSY nin sahibi ve bilgisi dışında kimse alamaz .
    5 Diyelim ki alıcı 4 M Lot almak istedi Spek veriyorsa durmalısın durmuyorsan almalısın
    Arada ki her yer zarar yazdırır .
    6 Bu kadar alışı yapan da satan da zaten spektir .
    Aynı işlemleri 2.5x lerden beri yapıyor . Geçen hafta 1.62 lerde yaptı bu hesaba göre 1.4x larda 1.3x larda da yapacak . Bu sebep ile kararım bu spek , bu kağıdın fiyatını önemsemeyen biri yani IS Grubunun kendisi olur . Ortada SPEK Şöyle spek böyle diyenlere kapak olsun . 2.5x ile 1.5x Aynı davranış içimi . Kağıt düştükçe mantıken lot sayısı azalmalı oysa tam tersi gerçekleşiyor .

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    10 dakka durmadı 1.56 da.nezaman 3 milyonu olan bir keriz alıcı geldi de bu kerizlerin kralına 3 kademe de 3 milyon lot geçirdin . diyorum ya bizim ki spek bozuntusu.gostere göstere doldur boşalt yapıyor.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Varsayım hataları :
    1 Bu zamanda borsaya para gelmez diyelim geldi 3 MTL ISGSY ye girmez .
    2 Diyelim alım yapacak alım yaparken fiyatı arttırmak istemez baskılar
    3 Milyon lot alım olursa SPEK müdahele eder ve ediyor
    4 Böyle alımları ISGSY nin sahibi ve bilgisi dışında kimse alamaz .
    5 Diyelim ki alıcı 4 M Lot almak istedi Spek veriyorsa durmalısın durmuyorsan almalısın
    Arada ki her yer zarar yazdırır .
    6 Bu kadar alışı yapan da satan da zaten spektir .
    Aynı işlemleri 2.5x lerden beri yapıyor . Geçen hafta 1.62 lerde yaptı bu hesaba göre 1.4x larda 1.3x larda da yapacak . Bu sebep ile kararım bu spek , bu kağıdın fiyatını önemsemeyen biri yani IS Grubunun kendisi olur . Ortada SPEK Şöyle spek böyle diyenlere kapak olsun . 2.5x ile 1.5x Aynı davranış içimi . Kağıt düştükçe mantıken lot sayısı azalmalı oysa tam tersi gerçekleşiyor .
    Dostum Bay George ile mahkemede kozlarımızı paylasacağız. Elbette bu dostane bir mahkeme olacak, çıkışında bira içeceğiz.

Ben, İş Yatırım'ın veya İş Bankası adına birilerinin hisseyi "oynattığına" kesinlikle inanmıyorum.
    Geçtiğimiz yıl İş Yatırım buradan hisse alsın diye kulis yaptık, Galip oradan karar çıkıncaya kadar erken davrandı. Belki o dönemde Numnum'ı almak isteyenlerle ilişkiliydi.

Mahkemeyi sunacağım delili buradan yazayım. Galip'in deli gibi hisseye girdiği günün bir gün öncesinde Singapurlu Temasek'in Doğus'un restoran zincirine para yatırdığı ( hisseye çevrilebilir borç) haberi çıkmıştı.

Ben iki olay arasında %100 bağlantı görüyorum. Kanıtlarımı mahkemeye sunacağım

3. galip sıkıştı kagıtta çıkamıyor alıcı yok çünkü. yükseltemiyoda para yok bütün paraya ozgyo ya gömdü nerdeyse ozgyo nun patronu fena üttü galipi iyide oldu

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    galip sıkıştı kagıtta çıkamıyor alıcı yok çünkü. yükseltemiyoda para yok bütün paraya ozgyo ya gömdü nerdeyse ozgyo nun patronu fena üttü galipi iyide oldu
    sabah sabah güldürdün..
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    10 dakka durmadı 1.56 da.nezaman 3 milyonu olan bir keriz alıcı geldi de bu kerizlerin kralına 3 kademe de 3 milyon lot geçirdin . diyorum ya bizim ki spek bozuntusu.gostere göstere doldur boşalt yapıyor.
    hepsi karşılıklı dostum...milyon lot paketliyecek adam gidene sazan gibi atlayıp hisse peşinde koşmaz kademeli alır.
    birde mal verecek adam pasifteki kendinden olmayan yuzbin lotlara tek tuş çakar geçerdi..dimi
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

6.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    hepsi karşılıklı dostum...milyon lot paketliyecek adam gidene sazan gibi atlayıp hisse peşinde koşmaz kademeli alır.
    birde mal verecek adam pasifteki kendinden olmayan yuzbin lotlara tek tuş çakar geçerdi..dimi
    satacak adam yok ki bassın geçsin. hepsi kendi zaten o 100.000 lotların elinde kaldı galibin hisse. 1 2 tavan yapsada bari öyle çıkmayı denese birde

7.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    satacak adam yok ki bassın geçsin. hepsi kendi zaten o 100.000 lotların elinde kaldı galibin hisse. 1 2 tavan yapsada bari öyle çıkmayı denese birde
    Bu seviyeler Galip'ten geri almak için iyi seviyeler. Fakat yatırımları gözden kaçırmamak lazım.

birde dikkatimi çeken x kişinin giriş yaptıgı hisselerde bir müddet sonra x kişinin etkisini ve beklentisini yok etme amaçlı yorumlar had safhaya çıkıyor..özderici ve sekerbankta özellikle hissede iken x kişi ve ekibinin hisselere girişlerine şahit olmuş biri olarak uyutma unutturma safhasını hem hissede hem sosyal medyada çok iyi başardıklarını paylaşayım.özdericiyi anlatmaya gerek yok tescil edildi zaten mesala sekerbankta 1.3 lerden 2.0 hareketi yapmadan önce ısrarla x kişi taseronları bu kurumlar dememize ragmen hayalcilikle suclanmaya kadar ileri giden paylaşımlara en iyi cevabı x kişi ve ekibi hisseyi 2 ye tasıyınca verdi..bunu bile taklit olarak yorumlayan paylaşımlar ortaya çıkınca şeytan ayrıntıda gizli aynı hafta avgyo ve vanet 40 milyon tl ile katkı sermaye benzeri tahvil ile 10 yıllık borclanma kagıdını aldıgını kendi şirketlerinin satır aralarında belirtince arastırmacı ve işi bilen bir kaç kişi bundan emin oldu..diyecegim şahsıma x varmış yokmuş önemli degil ama varmı diye soranlara evet bence hissede ve alt bacakları ile hissede birşeyler çeviriyor..avantajmı diye sorarsanız x yok denilen ortamda girdiğimiz için evet avantaj olarak görüyorüm..aaa x buradaymış diye ifşa olunca alanlar düşünsün ))
    Son düzenleme : karadereli53; 02-10-2018 saat: 11:03.

Sayfa 622/968 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •