Uyardığım zaman seni hadi canım demiştin değil mi içindenHatta o yazımı birisi sildirmiş ama bu fedor alıntılama yaptığı için duruyor hala
Şimdi yazdıklarını okudum 4 de 5 de birini sattım yazmış.
Bu adam ve çetesine dikkat dedim idi. Kim bilir kaç nick ile sinyalcilik yapıyor . Bak şimdi..
HEPSİNİ SATMIŞ. 4 de 1 ile 284 den almış. (Kendi ifadesi haa)
Şimdi bir kaç gün önce kendi kendini ifşa etmiş. Ne diyor hazret.
4 de 5 de birini sattıkdan sonra!!! Yalan dolan o kadar çok ki.
Bak aracı kurum diye yolladığı ekran görüntüleri Hepsi birbirinden değişik görüntüler. eregl de de gönderirdi. Uğraşıp bulamadım şimdi. Onlar daha da değişik görüntüler.
![]()
İşlerden siz salaklara laf yetiştirmeye fırsatım olmadı.
Ekran görüntüleri photosop biri iş bankasının web uygulaması biri masa üstü uygulaması falan demeyeceğim. Ereğli'deki lotlarım belli idi, bu efees lotları Ereğli'nin kaçta biri diye sormayacağım. 207'den şans getirsin diye aldığım ortalamamı düşüren 30 adet hisseden bahsetmeyeceğim
Evet haklısınız yakaladınız... Borsayı ben aşağı çekiyorum EFES'i de 300'den satmaya başladım... Bir kaç grupla birlikte çalışıyorum ama en başları benim.
150'den sonra geri almaya başlayıp 600'e çekeceğim. Nasıl olsa siz iki salaktan başka kimse buna inanmayacak, bari beni yakalamış olmanın bir faydasını görün 150'den alıp 600'den satın..
Hatta 605'den satabilirsiniz...
Ooooo fedor. Ne işi imiş bu birden bire yoğunlaşmış falan eregl de 2 sene boyunca sabah 8 gece 12 mesaisinden sonra ilginç geldi yani. O zaman yoğun değildin herhalde.
Bu arada ilk SS inde PD + ZARAR / alım ortalaması yapıldığında 1944 lot gibi bir rakam çıkıyor . Oysa ikinci gönderinde 2205 lotun olduğu gözüküyor. Yani 30 değil 300 civarı bir alım yapmışsın.
Aldığın sattığın lotların bile farkında değilsin herhalde. Seni kim bilgisayar müh. yaptı ya![]()
Çok zekisinYakaldınız beni diyorum işte anlamıyorsun
![]()
Sondan ikinci görseldeki tarihi de paylaş da, paylaşımında yok çünkü, o zaman tekrar bir hesap yap bakalım hissenin o günkü değerine göre 2005 -30 adet yapınca o günkü değerini tutuyor mu tutmuyor mu?
Yani kısaca 2005 den 30 u çıkart ve o gün ekran görüntüsü attığım tarihe bak ve git bir de fiyata bak ve hesapla. 30 mu, 300 mü görürsün. Piyasa değeri hesabın yanlış çünkü.
Bu arada iş yerinde pozisyonum değişti, merak ediyorsan...
Sensin mal. Hani photoshoptu ekran görüntüleri birden inanıverdin ekran görüntülerineve referans alıyorsun...
sazan!
2205 ise öyle hesap et o zaman yine varmak istediğin yere varamayacaksın.![]()
2205'den 30 çıkart bakalım 2175 adet o işbankası cepten attığıma denk geliyor mu gelmiyor mu? O tarihe ve fiyata da bak.
Yer İmleri