Sayfa 622/1002 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. Mb kur %-2.86 dovize duyarli fonlar bu sabah verdigini geri alir yarin sabah

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Yatırım yaparken kararsız kalmak insanı allak bullak ediyor. Şu an için iyi olan ne gibi görünüyor sorusu kararsızlığın çözümü olabilir ?

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Yatırım yaparken kararsız kalmak insanı allak bullak ediyor. Şu an için iyi olan ne gibi görünüyor sorusu kararsızlığın çözümü olabilir ?
    Hareketsiz kalmak en iyisi olabilir...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Su an asiri bir risk istahiniz yok ise elinizde TL ile kaldiysaniz PPF mecburen Bist bile yurudu, doviz ve gram bugun biraz saldi daha da gevseme olursa alim firsatidir ikisinde de ivme hala yukari gosteriyor.

Diger taraflarda da mecburen duzeltmeleri bekleyeceksiniz sonra kademe kademe alim en dogrusu obur turlu illa parayi bir yere baglayayim yatirimi zar atma oluyor genelde de sonu husran

5. ben aylık bazda başarısız gördüğüm fonu terkediyorum ipb örnek, aylık bazda başarılı olana ay sonunda %10-20 portföy ekleme yapıyorum örnek rpd. izlediğim ija ve mjb de bir ayını doldursun alırız %10'ar pay. sonuçta bir yere kaçmıyor başarılıysa 1 ay sonra da başarılı olur, 1 yıl sonra da başarılı olur. şimdilik kazandıran bi taktik oldu bakalım. bence değişken fonda dip aramak mantıksız, dip arama işi fon yöneticisine ait. sonuçta profesyonel değiliz nasılki doktorun işini evde kendimiz çözmeye çalışırsak bela oluyor aynı gözle bakmak lazım.
    Son düzenleme : friendly_1980; 26-10-2021 saat: 18:32.

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    deneme yanılma
    5 tane fon alıyorum.iyi gidenlerle yola devam
    kötü gidenlerle vedalaşıyorum.
    yeni 5 tane fon alıyorum

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Mb kur %-2.86 dovize duyarli fonlar bu sabah verdigini geri alir yarin sabah

bugun alış girdim , dovız bakalım lale devrine devam ederse , zarar ederiz

8. Aslında myfinans öncülük etse
    Buradaki forumdaşlar için değişken bir fon kurdursak. Ayrıntılı tartışır,belirleriz

Sayfa 622/1002 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •