Sayfa 622/1002 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    arkadaşlar uzun vadeli başarı göstermiş tcd ve gmr'den bist100 dışı fonlara geçiş yapmayı düşünüyorum. biste ayırdığım tutarın yarısını bist100 dışı fonlar, kalan yarısını oph, tau(bankacılık) ve dhj(teknoloji) olarak düzenliycem. bende bist100 dışı fonların uzun vadede sağlamcı fonları yenecekleri algısı oluştu, yani düşerken de onlardan az düşüyorlar, yükselirken de daha fazla yükseliyorlar, fikir beyan edebilecek olan varmı?
    dhj ve rtp ye giriş yaptım bugun hafifde olsa duzeltme var ,b100 dısı ve bankalar içimn 2-3 gün izlemede kalacagım.

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    dhj ve rtp ye giriş yaptım bugun hafifde olsa duzeltme var ,b100 dısı ve bankalar içimn 2-3 gün izlemede kalacagım.
    neden rtp? getirisi düşük göründü bana.

tedbir amaclı ,malum bist artık fazla yukarda

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    tedbir amaclı ,malum bist artık fazla yukarda
    benim risk algıma göre o iş tamamen kişinin maddi durumuna bağlı. misal 50-100 bin lira gibi birşeyse temkinin anlamı var mı bilemiyorum. yani şu açıdan, kaybedeceğin parayı maaşlı bir işe bile girerek yerine koyabileceksen, düşüşler ekleme fırsatı olur, sonuçta bist 30 yıldır yukarı gidiyor. ama milyonu olan birisi bir haftada 200 binini kaybetmeyi göze almamalı.

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    benim risk algıma göre o iş tamamen kişinin maddi durumuna bağlı. misal 50-100 bin lira gibi birşeyse temkinin anlamı var mı bilemiyorum. yani şu açıdan, kaybedeceğin parayı maaşlı bir işe bile girerek yerine koyabileceksen, düşüşler ekleme fırsatı olur, sonuçta bist 30 yıldır yukarı gidiyor. ama milyonu olan birisi bir haftada 200 binini kaybetmeyi göze almamalı.
    getiri beklintim aylık %5-10 arası ,daha fazla sı için butun gun ekranda olmam gerekiyor ,

Yok zdz bir gun onceden veriyo bilgiyi yarin inceleyin hak verecek siniz...

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hiç bi fon burda övmeye gelmiyor

ZDZ
    %-1,2404
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Merhabalar arkadaşlar, hisse senedi gelirlerinin bir kısmını realize edip eurobond ve/veya yabancı içerikli fonlara aktarmak istiyorum. Uzun zamandır bu başlığı takip edemediğim için özellikle Türk eurobondlarını içerenler olmak üzere yabancı para bazlı fonlarla ilgili tavsiye ve değerlendirme yapabilecek olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

"Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Yok zdz bir gun onceden veriyo bilgiyi yarin inceleyin hak verecek siniz...
    Bir gün önceden nasıl versin hocam

Sayfa 622/1002 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •