Sayfa 623/1006 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Evr Guest
     Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    şu 0.25 muhabbeti nedir yahu

syg,
    90 gün hoşgeldiniz faizi dönemi bittikten sonra vadesizde 3500 (veya 250.000 üstü için 5000) tutmaya devam ederseniz liste faiz oranlarından 0.25 fazla veriyor. En azından ben böyle anladım. Üşenmemişler bir sürü de yazmışlar bunu açıklamalara, ama hoşgeldin faizi bittikten sonra liste faizi zaten ne ki +0.25'i kim ne yapsın.

2.  Alıntı Originally Posted by streneee Yazıyı Oku
    aç kapa yaptım.oran 13.5 yazıyor marifetlide hala.. dedim acaba yanlış bir hesap mı açıyorum ...gittim cep teb hesabı da açtım .baya karıştı ortalık
    sanırım sistem değişti ve 13.5 veriyor çıkıp tekrar yeni hesap açınca...ne kadar mantıksız aslında adı üstünde günlük bu faizler..
    faizler aşağı inse hemen aşağı revize edecekler. itiraz etsen günlük bu faiz diyecekler.
    Şekerbank lada görüştüm üstlere bildirmişler güya.

teb de bu arada teb fx platformu var mobil uygulamada dolar alış satış için makas biraz daha dar tutarak..8.30 akşamda 18.00 arası alış satış yaptırıyor. günlükte devam ederken bu volalitede dolardan da al sAT yapmak en mantıklısı. aracı kurumdan dolar al sat yaptım..amannn diyeyimmm.. dolar alırken ve satarken limit koyuyor sana daha fazla satman mümkün değil. şaşılacak şey zararım oldu bir miktar ama sosyal medya sağolsun halledebildim.
    evet sters çok büyük oluyor hatta parada kaybediyorsun .ama takip etmek lazım etmeden olmaz.
    bu arada şu teb 17.5 güncellemesini yapan arkadaşlar olursa haberimiz olsun yoldaşlar..
    Az önce arkadaş çağrı merkezini arayarak 17.5 yaptırdı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Çözülüüüüüürrrr.Daha şok faiz artırımı devreye girmedi...Yapsın faizi 25.Herşey çözülür.30 da olur...Ona da hayır demem..
    Bi 300 daha artırırsa olacak gibi bu iş

4.  Alıntı Originally Posted by alikfor Yazıyı Oku
    valla deymez stres resmen hayattan çalıyor denedim doları gitti geldi off stres mevduat defterde yazan ne ise o zaten ayagımı yorganıma göre uzatıyorum doları borsayı takip ederken hep stres hayatı bulanıklaştırıyor hayat seviyemi hep aynı tutuyorum min stres max zevk ben böyle düşünüyorum
    bir kere gidip gelen dolar değil, tl. bütün piyasa fiyatlarını dolara göre ayarlıyor, bu da iki. venezuela'nın durumunu gösteren videoları seyrederseniz asıl tl'de kalmanın stres olduğunu görürsünüz, bu da üç...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Bi 300 daha artırırsa olacak gibi bu iş
    Artsın tabi,2 yıldır bize,TL mevduatçıya giriyor,biraz da dolarcılara girsin...Zaten,merkez her faizi artırınca, dolar her seferinde 4,50 altına inince adamlar,küçük çaplı bir kriz geçiyor,acaba bu sefer gitti mi karlar diye...

Geçen senki moldova seferinden kalan sadece 200 eurom var.Yarin faizi 25 yapsın,onu bile bozdurmazsam adam değilim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bir kere gidip gelen dolar değil, tl. bütün piyasa fiyatlarını dolara göre ayarlıyor, bu da iki. venezuela'nın durumunu gösteren videoları seyrederseniz asıl tl'de kalmanın stres olduğunu görürsünüz, bu da üç...
    Ben de bundan sonra cari giderlerim icin ayiracagim parayi dolarda tutacagim.
    Bunu kazanc icin degil huzur icin yapacagim.
    Ne kadar lazim oldu atiyorum 500 TL hemen 100 dolar satacagim ve ihtiyacimi karsilayacagim.
    Bu nedenle bana vadesiz dolara en yuksek faizi veren bankayi bulacaksiniz her daim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Artsın tabi,2 yıldır bize,TL mevduatçıya giriyor,biraz da dolarcılara girsin...
    Dolarcilara girmez..
    Cunku sadece faiz ile bu isler olmaz.
    Maliye politikalari ve yapisal reformlarla desteklenmezse faiz kalici olarak hic bir seyi cozemez.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    valla hocam bana yetiyor arada mevduat takip ediyorum yaşantıma bakıyorum bu benim görüşüm seninkinlerde doğru ama ben onları düşünmek istemiyorum herkesin zevk stres anlayışı faklı hayırlı kazançlar
    Ben ölünce bir elim tabutun dışında olsun!Halkım görsün ki Sultan Süleyman bile bu dünyadan eli boş gitmiştir"K.S.SÜLEYMAN

Sayfa 623/1006 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •