Sayfa 623/996 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Normalde Eic fonun içeriğinde de Blcyt hissesi vardı, iki gundur artı geldiğine göre hisse bölümünde değişikliğe gitmişler sanırım
    Bazı dönemlerde 0 hisse ile gittikleri oluyor bence. Artış oranları düz çizgi oluyor o zamanlar. Belli ki zaman zaman değişikliğe gidiyorlar.

Eib eksi eic +0.25 nasil oldu .eic 2 gundur ayri takılıyor ikizinden.

3.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Evet getiri ve goturude daha dar bir alanda, doğru. Yani -si az olduğu gibi +si da ona uygun şekilde daha az. Ama asıl sorun şu ki, bu risk priminin ne zaman artma eksilme trendine gireceğini anlayamiyorum ki. Ve aslında bu fonların zamanında dolar artisinda daha çok getirmesinin sebebi bence cds'ti. Çünkü fonda başka bir enstrüman yok bildiğim kadarıyla. sizde de vardı bir eurobond fonu oldugunu hatırlıyorum. Emin degilim ake idi belki de. Umarım düze çıkabiliriz..☺
    Cds'ler arabanın kaskosuna benziyor. İç ve dış gerilim azalırken Cds lerde düşüyor. Geçen sene 500 lerdeydi yanlış hatirlamıyorsam. Bu sene Ocak ayında 230 lara kadar geri çekildi eurobond fonları o sayede güzel getiriler yaptı. Ben de Ake fon var düşüşleri sert oluyor

Hocam hocam
    Mps nedir hocam

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Sizden ricam birkac aksam boyle yazarsaniz cok hos olur teşekkürler bilgi için
    Mert hocam, her akşam paylaşıyorum yeni fiyatları

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam hocam
    Mps nedir hocam
    The new price has not been announced yet

7.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Eib eksi eic +0.08nasil oldu bu ayni hisseler var.
    Normalde son dağılımına göre %0.12 gibi artı gelmesi gerekiyordu fakat EIB'e 20-30 milyon giriş oldu son günlerde. Düşüşlerde başka hisse eklediler anlaşılan. Bence hisse eklemek için endeksin uygun seviyelere gelmesini bekliyorlardı. Uzun süre %6 civarındaydı hisse oranı son girişlere rağmen şu an %7'yi geçmiş hisse oranı.

8. MPS için yeni fiyatımız: 1,346148

Sayfa 623/996 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •