Sayfa 623/1002 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bundan yıllarca önceydi 15 yaşlarındaydım. bizim memlekette fıstık bağımız var. ağustos ayı sonu gideriz bağ evinde kalır fıstıkları toplatır babam bizde 10 gün bağda tatil yapmış olurduk. hiç erken uyanmam ama bir sabaha karşı aniden uyandım henüz güneş doğmak üzere alaca aydınlık. cıktım evden fıstık ağaçlarının arasında dolanmaya başladım. 50 dönüm bir fıstık bahçesi. 30 mt ilerde fıstık ağaçlarının arasında bir parlak cisim gördüm güneş doğuyor bu arada. fıstık ağaçları yeşil üzerinde kırmızı fıstık tanaleri salkımı var. bunların arasında parlak bir cisim görünce bu nedir diye ona doğru yürüdüm. 10 mt kalınca tamamen cismi gördüm oval şeklinde şimdi ufo olduğunu öğrendiğimiz bir cisim o zamana kadar ben ufo duymamıştım. aniden ıslık çalar gibi yükseldi. ben şok tabi ona bakıp donmuş vaziyetteydim. eve geldim heyecanla anneme babama söyledim onlarda şaşırdı. benimle cisimin konduğu yere geldiler. kalkış anında toprakta farklı bir iz bırkılmıştı. rengi değişmişti toprağın. öyle bir anım var.
    Uzay insanlarını da gördünüz mü nasıl varlıklardaki görüşmeniz oldu mu .

Görüşmek üzere dediler mi ne zaman gelecekler miş

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    uzaylılar var fıstığa da bayılırlar.
    Antep fıstığı güzel bir şey sonuçta uzayda olduğumuza göre seviyorsak onlarda sevebilirler .

Tekrar gelirse yeni meşhur olan midye baklava ikrar ederim birer tane ancak bütçemiz o kadar olur zaten

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    O alt komşu, annesine gitmiş, haftada bir mesajlaşalım hayatta mıyız dedim.

Benim giderebileceğim bir eksikliği olması ya da ortak bir hedef olması lazım, yoksa bir heves olarak geçebilir.

Gerçekçi olursak bu dünyada gidip bir kadına teslim olmak gerekiyor, ben de çok ayak sürüyorum.
    Konuyla ilgili daha heyecanlı daha aktif gelişmeler duymak istiyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    Ariston abi seninkilere bi sorsan arkadaşın ankarada görünmüş dediği uçan cisim mehdi olabilirmiymiş. Ben 2020 den şüpheliyim. Gelişi öne çekmiş olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mesiah geldi hatta Netflix çekti dizisi .

Ama Corona çıkınca iptal oldu

Amerikalı 2008 krizi yapan borsayı hackleyen adam Rusya ya kaçtı ya sonra

36 yaşında 1984 doğumlu yada 1985 doğumlu olduğu söyleniyor ,

Tekrar piyasa çökmeden bunu düşündüm zaten 2008 de hazır değildi dünya gerçeklere şimdi hazır olabilir belki de bilemiyoruz onu

1984 ise george Orwell psişik güçleri varmış derim o zamandan tahmin edip romanı yazmış

It is Amazing

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    O senin icin gecerli abi. Karsimda insaat var sabahtan aksama 20 adam got gote. Beraber yemek yiyip cay iciyirlar bir minubuste tika basa gelip gidiyorlar. En az bir 20 kisi de gelen giden gunluk. Yemekci, malzemeci, muteahhit, muhendis vs. Bir tanesinde maske yok. Bunlar cikiyor insan icine. Eve gidiyorlar aileleri var Berberler evlere calisiyor cayir cayir. Marketlerde maske zorunlu olana kadar burada maske kullanma orani yuzde 10 vardi yoktu. Simdi bile maskesiz giren cikan var. Kasiyer uyariyor sadece ne yapsin. Hala manav reyonunda secmece devam. Sosyal mesafe hak getire. Benim gorduklerim benim cevrem boyle hala boyle. Nufusun yarisi disarda zaten. Evden bir kisi disarda olunca 10 kisiyi evde tutsan ne yazar
    Dükkanda 120 TL ye traş eden berber eve kaç liradan gelir ki acaba

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Abi bu işin göbeğindeydim diyorum, sen polisiye filmi diyorsun...o filmlerdeki kayıtlar, cdr denen, call data Record lara ilişkin..yani bir çeşit para kazanmaya yarayan kayıtlar...adam çağrı yapmıyor, SMS atmıyor, internette bir şey yapmıyorsa sonradan adamın güzergah bilgisini alamazsın.

Bu işlerde g.kore baya ileride..onlar bile bu işi bir app üzerinden yapıyor..yani karantinadaki hastanın hareketliliğini öyle takip ediyor...bizim sağlık bakanı da böyle bir uygulamadan bahsetti...yoksa tüm abonelerin mobilite bilgisini sakla, istediğin gibi konum bilgisini kullan.

Ayrıca veri işleme izni denen bir konu var..,böyle bşr şey yapmaya kalksan özel hayat diye bir şey kalmaz...herkesin her adımını kontrol et..ne güzel dünya...bu sistemi kuran, işleten insanlar, onların arkadaşları..arkadaşın arkadaşı...saklanamaz böyle bir şey.

şimdi değil ama 1-2 sene sonra Çin yapmaya başlar...bizim gibi ülkelerde 3-5 sene sonra olabilir...virüs, güvenlik vs belki bu işin bahanesi olur,.orasını komplo teorisyenlerine bırakalım.
    Senin dediğin çok saçma niye çoğu ultra zengin insan akıllı cep telefonu kullanmıyor tuşlu telefon kullanıyor .

Ortamdaki sesi bile kaydedip arşivliyorlar telefonun .

İki kişi evde konuşun sonra instagrama yada Google veya Twitter’a girin reklamı çıkıyor mu çıkmıyor görün .

Biri Bizi Gözetliyor

Big Brother watching you

7.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Konuyla ilgili daha heyecanlı daha aktif gelişmeler duymak istiyoruz
    Kadınlar çok çok hassas varlıklar, çok dikkatli adım atmak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

KANDIRILMA İHTİYACI

İnsanlar kandırılmak ister; gerçeklikten,yaşamaktan korkarlar çünkü.Bu yüzden hep televizyon izleyip fal baktırırlar.Onlara yalan söylerseniz en çok sizi severler. Gerçekleri hatırlatırsanız sizden uzaklaşırlar,bazen nefret bile ederler.

Charles Bukowski

Sayfa 623/1002 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •