-
Borsada bazı şirketler hisse geri alımı yaparken, bazıları hisse satıyor. Sonra o hisselerin fiyatı öyle olurken, bu böyle oluyor.
Yükseliş hesaplarken de kimisi 32'den 130'a ,%300 (hatta hissenin kendi fiyatını da dahil ederek %400) yükseliş der, bense 79'dan 130'a %64 (Hatta şu anda
%46) yükseliş derim. Hem de borsanın ve doların rekorlar kırdığı yüksek enflasyon ortamındaki iki yılda. Şirket büyüyormuş, fiyata yansımadıktan sonra bana ne fayda. Sürekli oynamasalar yansıyacak da. İşte.
-
10 dolar (79 lira) ortada fol yok yumurta yokken, o zamanin durumuna gore asiri bir fiyatti. Onunla kiyaslamak bence dogru olmaz.
Ama su anda ortada somut seyler var. Eger ki oyle olmadigi halde satislar guzel gidiyor gibi gostermek gibi bir dalavere yoksa, su anki durum cok cok daha iyi.
Yatirim tavsiyesi degildir
-
Bugün alış kademeleri güçlü satış kademeleri zayıf aksam a doğru hareket olabilir 125-121 arası cok bos düştü kademeler
-
yatırım kuruluşu bitcoin e 2023 yılında yatırım tavsiyesi onermemis sebeplerinden biri de soğuk cuzdana aktarilan coin lerin siber saldiriya ugramasi riski demişler
-
Hissenin fiyatının aşağı düşmesini engelleyecek katalizör gelişmeler mevcut bedelsiz sermaye arttirimi yapılan anlasmalar ve düzenli gelir artışının olması ve sektorel gelişmeler gibi şuan endeks düşüyor genel endekse yayilan bir düşüş söz konusu bu dususler piyasa dinamiklerine yormak lazim
-
Bellki yilin son is gunu, Cuma gunu, surpriz bir haber gonderirler. Ne bileyim, benim de oyle bir beklentim var iste.. 
Yatirim tavsiyesi degildir
-
Bulunulan sektör, projeler, teşvikler, satışlar, beklentiler, müşteriler, diğer hisselerin fiyatları vb. hususlar göz önüne alındığında bence de 2 yıl önceki 79 fiyatı o dönem için makuldu. Arada yapılan ilave satışlar, şirketin gelişimi, büyüyen ciro, şirketin ve sektörün taşıdığı potansiyel, enflasyon, diğer hisselerin fiyat hareketleri, beklentili hisselerin ortalama F/K değerleri gibi hususlar bu fiyatın üzerine eklenmeliydi.
-
Şimdi de Netaş taban oldu. Fon ve aracı kurumların sene sonu hesap işlemlerinden dolayı olabilir mi? Genelde tersi şekilde yıl sonu rallisi olurdu?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri