Sayfa 623/996 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Senin eski nikin neydi
    Elinde fetöcü yaftasıyla gezip yapıştıracak adam arayanlardan hiç bir farkınız yok, simetriğisiniz sadece. Karşı tarafta, ters şekilde duruyorsunuz ama aynısınız.
    Ne haliniz varsa görün.
    Giderken bir kez daha söylüyorum:
    Yeni hiçbir şey yok ama yine sizi ütmek için şimdi de bu haber kullanılacak.
    Tiksindim bu sistemden yemin olsun

Alıntı Originally Posted by alininbiri Yazıyı Oku
    Elinde fetöcü yaftasıyla gezip yapıştıracak adam arayanlardan hiç bir farkınız yok, simetriğisiniz sadece. Karşı tarafta, ters şekilde duruyorsunuz ama aynısınız.
    Ne haliniz varsa görün.
    Giderken bir kez daha söylüyorum:
    Basir bi soru sordum sende hemen saçma sapan bi cevap verdin bi daha sorayım eski nikin neydi
    bir halt olacağı yok.

3. Yolun açık olsun hemşerim
    Ben o kapıdan kovulup bacadan girenlerden değilim
    Laf söyleyip tutmayınca nick değiştirenlerden de değilim
    Açtığım tek başlığa bakarsan görürsün
    Bu işi bilenlerden değilim ama kendini bilenlerdenim

4.  Alıntı Originally Posted by alininbiri Yazıyı Oku
    bizde sistemden tiksindik. Hayata kustuk ne olacak?

5.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    bizde sistemden tiksindik. Hayata kustuk ne olacak?
    Yemin ediyorum şu son dönemde hiç olmadığı kadar iyi gitti işler benim için ama kaç gündür olanlara baksanıza
    Sizin mideniz bulanmıyor mu gerçekten

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    https://tr.sputniknews.com/rusya/202...larini-aciyor/

Konunun ısıtılmasının bu bağlamda olduğunu düşünüyorum. Ha bizimkiler şimdi alabiliriz diye konuşursa hiç şaşırmam

“Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu’nun önceki gün yaptığı açıklamaya göre, Army-2020 yılın ilk uluslararası savunma sergisi olacak. Foruma 92 ülkeden ziyaretçi ve katılımcının yer alması bekleniyor. Foruma ayrıca 19 ülkeden heyetler katılacak ve bu heyetlere savunma bakanları ya da vekiller başkanlık edecek. Rusya ve başka ülkelerden 1500’den fazla firma 28 binden fazla askeri teçhizat ve silahı sergileyecek.â€

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    supitnik bile masada,vay arkadaş,kesin terste kaldılar,yada iyi para aldı,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by alininbiri Yazıyı Oku
    Yemin ediyorum şu son dönemde hiç olmadığı kadar iyi gitti işler benim için ama kaç gündür olanlara baksanıza
    Sizin mideniz bulanmıyor mu gerçekten
    Benim midem bulanıyor tiksiniyorum igreniyorum bu sistemden. Sen neyden tiksindin anlamadim ama ben hergün ülkede böyle haberler okumaktan tiksindim. https://www.gazeteduvar.com.tr/gunde...stifa-getirdi/

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ölmesine gwrek yok entübeye alacaklar 10 gün götünde bez ağzında hortum yüzüstü yatacak bak bidaha salak salak yazacak mı
    Ahh keşke yatsalar keşke

Sayfa 623/996 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •