Sayfa 623/2404 İlkİlk ... 12352357361362162262362462563367372311231623 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1. Hayat hoş gerisi boş

2. Bu gün kendi yazdıklarımı kendim okudum neyse SAĞLIK olsun belkide kenarda biraz seyir bana iyi gelecek bir Grafik atayım topik ŞARTLAN mamıştır inşaallah ...

3.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    diğer tarafa bakayım dedim short basan basana ...pala gebertmeden bırakmaz....
    günü tepeden kapatıp yarın 14:30 dan önce zor gibi...

4. uzun bir aradan sonra 2500 lük günlük marj ...
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

5. pat die sallamaz endeks şortçular yedirsin bide iyi haber servis edilsin cumadan sonra haftaya yidire yidire verir aşa atıyom tutarsa
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bu ZATI muhterem ne kadar reklam yapsa haklı değil mi ?

Kendisini tanımıyorum fakat genele hitaben yazıyorum ki daha evvel de defalarca yazdım:

Borsada daha doğrusu hayatta bilmek önemli değil yapabilmek önemli ..yani yaptığın ile varsın bildiğin ile değil...

Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    mert abimin deyimiyle.... tarihi günler yaşıyoruz gerçekten...

sen git sabah... garan toplandığını gösteren pastayı mekana ekle.... sonra da dönüş görmeden tepe aramaya çalış...
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Borsada daha doğrusu hayatta bilmek önemli değil yapabilmek önemli .. yani yaptığın ile varsın bildiğin ile değil...
    Bende sosyal medyada TRENT çizgileri formasyonları gördüğüm için takip ediyorum belki bir kaç çizgi formasyondan bilgi edinirim diye
    tabiiki ÖNEMLİ olan yapabilmek bunun içinde SAMİMİ insanlar içinde sohbet etmek fikir alışverişini önemsiyorum zamanla diğer konularada vakıf olurum inşaallah

8. ykbnk hala naz yapıyo koç didik emme dümen çekiiiii
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Sayfa 623/2404 İlkİlk ... 12352357361362162262362462563367372311231623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •