Sayfa 623/1001 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    sen longa niyetlende borsa çöksün reis..şaka bir yana senin gibib bir ayudan lonk lafı çıkınca saldı endeks. yanlış tarafa mı niyetleniyorsunuz her defasında acaba şaka yollu takılıyorum..yarın short ekmeği yiyecez mi bakalım kısa yönlü bir realize adımla devam ediyoruz....hala diyorum short çok sıkıntı son dakika itibariyle görülüğü gibi kolay gelsin..1!
    Bence yarın deptürürler gibime geliyor, bugün 1638 rakkamı şort kapama için fırsattı, kapatılan bu şortlar da yarın 1670 li seviyelerden tekrar açılabilü, maksat oyun olsun
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    retuscuk bey anlamıyorsun anladıkta bu kadar ezilme , burası borsa forumu burada anlatıcam sakıncası yoksa , senin zaten kafa basmıyor otur bir kenarda , ben senin gibileri eze eze devam ediyorum rahat ol hadi ikile
    saat 9.50.. spot piyasa kapalı.. eline kağıt kalem alan kamil bir şeyler çiziyor ve büyük laflar ederek "teknikçi" olduğunu anlatmaya çalışıyor.. ama bu kamil yarın saat 10 da nasıl bir piyasa olacağını veya nasıl kapatacağını bilmiyor..hadi ikile ve bilmediğn şeyler hakkında ahkam kesme..ezik..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    niye gerildi ortam..!!!
    gerek yok..sindomad bu gün anlayana çok güzel örnek oldu..!!!
    Ortam neden gerildi sabah akaşam teknikçileri küçümsemesinden dolayı bir bok bildiği yok , yazıcağıda olmayınca her zaman aynı şeyleri yapıyor , basmıyor kafası analdık ama basana engel olma ister oku ister okuma sanane

teknikçileri küçümsemedim.. bu işler teknikle olmuyor dedim.. teknik istediği için değil para istediği buralara geldik dedim.. ama bu kamilin kafa basmadığından anlamamış..drama yarattı akşam akşam.. ezik..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. HongKong Şangay Bankerler Cuntası bugün demiş ki:

Beyaz küçük kare Her şey düzelmedi (enflasyon vs) ama artık TL'ye etki etmeyeceğini düşünüyoruz.
    Beyaz küçük kare %17 faiz iyidir. Kötülüklere sünger çeker.
    Beyaz küçük kare Her şey çok güzel giderse, kur 6,50'ye düşebilir.
    Siyah küçük kare 7,39'tan sattık... T.P. 7,10 Sol sağ oku S.L. 7,53

habere gel...!!!!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ben grafiğe baktığımda sadece fiyata bakmak için bakıyorum.. başka hiç bir şey için değil.. hisse trade ediyorsam benzer şirket kıyaslamaları yapıyorum. ve ek olarak endekse göre ne kadar gitmiş ona bakarım..zira vioptayız sonuçta ve sadece endeks 30 hisseleri trade ediyorum.. ama rsi şu kadar olmuş, teknik şunu diyormuş, saatlik al'daymış/sat'taymış bunların hikaye olduğunu son dönem bize bir kez daha gösterdi.gerçek para ile oynayan için bu göstergeler önem sırasında ilk 3-5 te değildir.. para yönetimi + risk yönetimi masada kalabilmenin sırrı.

piyasa yapıcı açısından diğerlerini masadan atmak için eskiden 10 bin puan-15 bin puanlık marjlar ve sonrası bir soluklanma yetiyordu.. artık tüm oyuncular, yani kurumsalların karşısında olanlar, aramızdan artan sayıda kişilerde dahil olmak üzere, oyunda daha fazla kalabilmenin yollarını öğrendiler yıllar içinde.. o nedenle marjlar artık 20-30-40 bin puan gibi soluksuz ve acımasız hareketler.. başka türlü pes ettirmek kolay olmuyor.
    Lala ne yazdığınıda bilmiyorsun bu teknik olayında bir sürü araç vardır senin algılayamadığın

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    teknikçileri küçümsemedim.. bu işler teknikle olmuyor dedim.. teknik istediği için değil para istediği buralara geldik dedim.. ama bu kamilin kafa basmadığından anlamamış..drama yarattı akşam akşam.. ezik..
    hocam bir para varsa teknikle önceden hazırlıksız ve çizimsiz olmuyor onu diyor oda ve burda çok kişi diyor haklılar....

8. Yaptığınız muhabbet civciv mi yumurtadan, yumurta mı tavuktan muhabbetinden başka bir şey değil.
    Teknik ve para ikisi de olmadan hiç bir şey yükselmez.
    Kırmayın birbirinizi daha fazla

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 623/1001 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •