Sayfa 623/905 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7235 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Sn. maharaj teşekkürler. Buda Manisa olur inşallah
    hem BYD hem de CHERY fabrika kurarsa o yoğunluğu ancak egegübrenin limanı kaldırabilir....egegübre acilen tank çiftliğini yıkmaya başlamalı...700 dönüm araziyi derhal limana uyumlu hale getirmeli...tabi iskelesini de hızlıca 100 meter uzatıp vinçlerini de yerleştirmeli...yönetim kurulu bunlar ile ilgili kararlar alırsa süper olur...bu kararlar güzel somut gelişmeler olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    maharaj dostum bu hissenin hikayecisi sensin ona göre... sen keşif ettin ve bir çok kişiyi haberdar ettin...umarım hep birlikte kazanırız...
    İnşallah dostum. Sabır edersek bu hissenin hepimizi zengin etme potansiyeli var

Ben zaten zenginimde sizin için diyorum hani.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hem BYD hem de CHERY fabrika kurarsa o yoğunluğu ancak egegübrenin limanı kaldırabilir....egegübre acilen tank çiftliğini yıkmaya başlamalı...700 dönüm araziyi derhal limana uyumlu hale getirmeli...tabi iskelesini de hızlıca 100 meter uzatıp vinçlerini de yerleştirmeli...yönetim kurulu bunlar ile ilgili kararlar alırsa süper olur...bu kararlar güzel somut gelişmeler olacak...
    Böyle bir haber gelirse Batmana koşarak gelirim 😂

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İnşallah dostum. Sabır edersek bu hissenin hepimizi zengin etme potansiyeli var

Ben zaten zenginimde sizin için diyorum hani.
    dostum kendinle birlikte bizi de zengin edersen seviniriz...bak her gün forumu 60 gariban takip ediyoruz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Böyle bir haber gelirse Batmana koşarak gelirim 😂
    böyle bir haber gelirse bu hissenin tüm yatırımcıları kafayı yer...demedi demeyin...

6.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Böyle bir haber gelirse Batmana koşarak gelirim ��
    Böyle bir haber düşerse sen artık paralı bir adam olacaksın taksi tutar gidersin...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Böyle bir haber düşerse sen artık paralı bir adam olacaksın taksi tutar gidersin...
    😁 Yok okadar değil uçak la giderim ağanın yanına ozmam. Biz marabayız 😂

Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    uyumsuzlukların olduğu tarihlere bakalım öyle konuşalım o zaman bu asya piyasasının düşüşü resesyon haberleri yoktu görmek zor değil bence
    Siz görmüş iseniz tebrik ediyorum.
    Info yatırım pazartesi için yatay açılış raporu gönderdi vede bu borsa gündemde de yayımlandı.
    Egerki siz olumsuz durumu tespit ederek hisseleri satmissaniz saygıyla eğiliyorum.
    Ama inandığımız yapamadi iseniz boş yorumlar yapıyorsunuz düşüncesindeyim.
    Sağlıklar

Sayfa 623/905 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •