Sema güral hanıma da yazdım twtrda buldum hesabını like ları retwt leri bekliyorum... Halka açılarak halkı dolandıran ne kadar patron varsa Allah a havale ediyorum
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sema güral hanıma da yazdım twtrda buldum hesabını like ları retwt leri bekliyorum... Halka açılarak halkı dolandıran ne kadar patron varsa Allah a havale ediyorum
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıt çıkarsa sayın sert ol un sayesinde çıkar çok güzel ifade etiniz tsk tabiki tıvitirda rekor beğeni bekliyoruz
Gerçekten bu ülkede dürüst insan yok herkes birbirini kandırmaya çalışıyor,en basit kutpo, sermayesi kadar kâr açıklıyor kim inanır...? hangisi doğru? sermayesi mi? Kârımı? Yada ödediği vergimi? Ya da inandığı... doğru mu? Bütün koğuşun cuması mübarek olsun...inananlarında! İnanmayanlarında![emoji16][emoji3][emoji3]ytd...!!!
Kutpo da gerçek olan ile var olan arasında bir kopukluk var. Bu hisse 40 üstü kar açıklamadığı sürece buralardan kıprdamayacağa benziyor. Bu karında ekonomik şartlara baktığında zor olduğu aşikar. Tabi patronlar bir film çevirmez ise.
Kutpo nun ne yapmak istedini anlamak mümkün değil bizim bilmediğimiz olumsuz bir haber olabilir ve en son bilançoda Faliyet karı yazmamasi hisseyi bu fiyatlara getirmiştir belki de karı gizlemis olabilirler son bilançoda gösterebilir daha önce böyle yapmisligi vardır patron hisse alımı yapsa belirsizlik kalmayacak ama onunda hiç hisseyle ilgilendiği gorunmuyor
o kopukluk,sadece kanuni boşluklardan yararlanıp kendilerine zenginleşme sağlamaları(içten soyma) ama eninde sonunda gelecekte bir gün gelecek ve bu milli namussuzlardan birisi benim kapımı çalacak ve tanesini 2.5 dolardan 2011 yılında almış olduğum beher hisseme en az 4 dolar verecek ve ben belki olur diyeceğim.Ey Allah korkusu olmayan ama varmış gibi görünen NG tayfası ben hep buradayım ya sizler?ÖLÜM VAR ÖLÜM NAFİİİİİİ...............hepinizin cuması ve duası kabul olsun inşallah,NG sizin olmasın
Gayrimenkul şirketi kurmasını nedeni kutahya da en değerli yerinde arsaları mevcut buralarda 500 bintl ye lüks konutlar satılmaktadır alınan arsalar in değeri suan sermaye kadar değeri vardır yıllarca değerlendirmeye tabi olmamistir
Eğer biri yattığı yerden kalkamıyorsa altını kirletmiştir diye bir Hint atasözü vardı.
Bu ızdırabın da bir sıkıntısı varki kalkamıyor, hep aynı yerde yatıp duruyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri