-
ne yapmaya çalışıyor aşagı basarak bizi korkutup mal mı alacak...çok bekler bence...nisan marttan iyi olacak,mayıs nisandan iyi olacak...
-
neden gitmiyor..çünkü hise basi 22 tl karda..kus kadar sermayesi var..halka arzdan sonra 3 cuval daha para girecek kasaya..bu sene 2 tl yakın kar dagitmasi lazim..belki 3 tane bedelsiz verecek..gidermi. girmez tabi..garanti de patronun kendine bastigi 2 milyon mal var..kafa kaldirdikca ordan kendi alislarina gum gum
.dogru dürüst biri de gelmedi soyle 5 milyon çizecek..e. gitmez tabi..200 de islem görmesi gereken kaat 23.56 tarih 18 mart2023...bol.kazanclar..alma satma.tavsiyesi degildir
-
yukarda birileri mal satip patronun is cevirdigini para sıkıntısı oldugunu yazmis..hic takas bakmiyo bu arkadas habelerede bakmiyo...patron toplu garantiden garantiye kendine satti..sonra yeni bir şirkete bir kısmını ortak diye bu hiseleri nama yazdirdi..QNB arada kendi değilse. 330 bin mal kapti..eger kendi degilse o mali bekliyor..1 yildir girenler zarara çıkıyor onlarin çıkmasını bekliyor..buda 600 bin kadar..bir bagit gelir..çizer atar..bil.kazanclar..patron baskikamaya devam.etsin..
-
2 yildir takip ediyorum tahtada maksimum 1 milyon yatirimcida kalani patronda..1 yıllık takasa bakın göreceksiniz
-
onun cani istediğinde gidecek
-
hergun manda boku gibi mali yiğiyo..ufak yatirimcida zarara satiyo..5 yil bakmiyacaklar için iyi kagit..al.satcilari uter..
-
spek iyi kasıyor bakalım nereye kadar bu film devam edecek....
-
risk girisim bilançosunu iyi anlamak lazim..bu bilanço borsadaki sirketlerinin fiyatlarının sismesinden kaynakli...ancak bu ortakliklarindan gelen karlar gorunmuyor.kimden ne gelmis belli degil.
ortak oldugu sirketleri halka arz edip burdan kazaniyor..yada satiyor..daha zararina is yaptigi yok..3 tane arz bekliyor bu yil icinde yaparsa..hele enda enerji..
sermayesi katlanarak büyüyor..ben fiyatlara takilmiyorum..bir yazilim hissesini satsa. mesela. yani..
daha once oyle yapmis ortak olmus sonra 10 katına geri satmis..
ortak oldugu oranlari yuksek sirketlerden yil.sonu daha yuklu karlar bekliyorum.
tahta sıkıntılı..deniz.ahlatcı. bankof..asa yukari her gun 1 tl marj yapiyordu. yapikredi. yuklu mal almisti oda zarra
vedalasiyor..ama alanlara dikkatli bakmak lazim. gittiler..bunlara takilan günlüklerde. zarara. bekliyor..asıl işi. garanti yapar..gelir 2 gun temiz cizip tavanlarsa..herkez arkadan bakar..uzun vade. zaten sermayesi katlanarak gidecek..zarar edecek sektorler degil ortak oldugu..lot. az ve toplu..1 mil. lot orta ölçeklerin elinde ordan oraya git gel..
birde istenmeyen biri var sanki tahtada..
yatırım tavsiyesi degildir
.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri