Valla ben her seferinde bunu yaşıyorum, ama vazgeçmedim yıllardırKimseye de yapma- etme diyemem tabii ki Viop çok sabır,dikkat ve sermaye isteyen bir platform. Şans da lazım biraz.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viopta küçük yatırımcının başarı oranı sadece %6 neyi tartışıyonuzki
Spot piyasa candır , şu gücüne bakın ya spotun sanki 50 sene düşmeyecek gibi bugünde tüyler diken diken...
Alenichev şu bizim uyuz hisseden ne zaman alsat yapcan, ayağın uğurlu gelir belki bi siftah yapsan
Hamdım Piştim Yandım
dostum herkesin kendine göre bir fikri var..... viop forex ergeç adamı batırır..... sayın bearbull bunun canlı kanıtı.....
İsteyen devam etsin oyuna. No problem
Endeks vadeli ve pay vadeli kumarın alası. Forex i zaten hiç saymıyorum. Buralarda insanların psikolojisine oynuyorlar.. Robotlar pozisyona göre hareket yapıyor. Düzenli kar eden ve sağlam şirketlerin hisselerini ucuz fiyatlardan alıp beklemek çok çok iyi kazanç sağlıyor. En önemlisi stres faktörü. Viop ve forex aşırı stres yaratıyor.
İsteyen istediğini yapmaya devam etsin dostum. Herkesin yolu açık olsun.....
Mgros da reverse yaptım. spot 33.40 zor gibi gecilmesi simdi vadeli 33.20 short. Bunlar anahtarımızı alırlar elimizden
Günün dibinden 1000 puan zıpladı, genelde istatistiki olarak bu hareketten sonra levyeyi sağlam vuruyorlardı
du bakalım kapanış kactan olucak
şuan aktif 114.750
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri