Sayfa 624/633 İlkİlk ... 124524574614622623624625626 ... SonSon
Arama sonucu : 5063 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Biz de her yerden y( alıyoruz) emme genelde de 3 ün 1 ini yuduyoruk. Endeks düzeltme yaptığında poposuna nişadır sürülmüş gibi yokuş aşağıya ilk biz gitmezsek ben de birşey bilmiyorum.
    Malımı bilirim, koy elindeki teknik krafiki ile olmuyor bu işler pabucumun teknik traktörü, hissenin ters indikatörü…Öyle takla bakla falı, Kanada’nın Kamboçya’nın nüfusu ile de ilgisi yok; bu hisse bu fiyatla bile pahalı ve şuranın altı her yerden y(alarım) malarımla olabilemezzzz, beklenti yabancı ortak veya 3000-5000 oranında bedelsiz. Bunlardan biri olursa o zaman işte nüfusa fala bakmadan yokarıya tırmanırız

2.  Alıntı Originally Posted by Karanuras2 Yazıyı Oku
    Ege endustriye ambalaj veren firmanın pazarlama işini gördüm oda emekli olmuş benim gibi ondada Ege end hisse vardı birgün görüşmeye gittiğinde babada pinarbasina gelmiş kapıda karşılaşmışlar elini öpmüş sermaye artırımı yapmiyacakmisiniz diye sordum çok kızdı sende çorbaya su katanlardanmisin biz Özkaynagi artırmak için uğraşıyoruz sizde anlamsız işlere uğraşıyorsunuz bak Ege freni ekledik çoğunluk hissesi Ege endustride demiş bunu Yedi sekiz sene evel anlatmisti bende yazmıştım.Arkadasa dedimki şu an gidip gelmiyormusun gitmiyorum içerde birkaç arkadaş kaldı onlara sormuyormusun dedim Mustafa beye kalsa çoktan semaye artırmış ama baba hala asla sermaye artırımı artırmak yok kafa bulandirmayi asıl olan ozkayna diyormuş kısaca baba ölmeden tezyit yok.
    Madem sermaye artırımı yok vs o zaman neden borsaya kote ettin şirketi diye sorsaymış...
    Öyle ya amaç özkaynak artırmak vs imiş o zaman borsayla ne işin vardı da borsaya açtın şirketini boşa uğraşıp? Tabi bedava ky cı dan sıfır faizle para diye sorarlar adama?
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. Aynen kucuk yatirimcinin parasini bedavaya kullanmak icin halka acmis bu adamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
    #YBTAS %299.000,00 bedelsiz sermaye arttırımı onaylandı

SPK ve borsa tarihimizin en yüksek sermaye arttırımı

Millet egeenden 25 yıldır beklerken Votorantim grubu çat diye rekor sermaye artırımı yaptı 13 Martta şimdi de 1 haftaya kalmaz bölerler!Meritor(Cummins)de izlesin dursun
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5. Her şey aleyhimize işliyor büyük bir kısım ihracatımız dolarla çektiğimiz kredi yuro dolar atmıyor yuro koşuyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    #YBTAS %299.000,00 bedelsiz sermaye arttırımı onaylandı

SPK ve borsa tarihimizin en yüksek sermaye arttırımı

Millet egeenden 25 yıldır beklerken Votorantim grubu çat diye rekor sermaye artırımı yaptı 13 Martta şimdi de 1 haftaya kalmaz bölerler!Meritor(Cummins)de izlesin dursun
    Cuma günkü tavan kapanışı baz alınırsa 129450:300=431 lira olacak.
    Biraz daha yükseltirler gibi ...

CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
     Alıntı Originally Posted by Karanuras2 Yazıyı Oku
    Her şey aleyhimize işliyor büyük bir kısım ihracatımız dolarla çektiğimiz kredi yuro dolar atmıyor yuro koşuyor.
    Daha beter olsun sevgili Karanuras2.Yatırımcısına yaptığı bezdiriyi kendileri de bu şekilde finansal olarak yaşasın!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,455
    Bir şey hâllolacaksa Ağrı Dağı çakıl taşı olur, bir şey hâllolmayacaksa kum tanesi dağ olur.

Sayfa 624/633 İlkİlk ... 124524574614622623624625626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •