Sayfa 624/811 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 6488 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bu miktarda hissesi olan kişi garibansa biz ölmüşüz

Merkezi kayıt kuruluşuna başvuru yapıldığında genelde bir hafta içersinde aracı kurum takasında görülüyor. Takasları kontrol ettiğimde bugün Deniz Yatırım'a virman olmuş yani henüz satmamış bildiğim kadarıyla bunları satmak için bir yıl süresi var ucuza almak için her türlü entrikayı çevirirler

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir''
    lafın gelişi ortak herkes kendini iyi bilir..
    GARİP diye yazdım gariban degil: her iki keime arasında fark var..? fakat algı aynı
    ZIR-DELİ Y.T.D

Umarım dediğiniz gibidir. Hepimiz çok yıprandık. Mesela bu kağıt için elimde var demiyorum unutmak iyi geliyor.
    Şu forumda bile kaç kişi kaldık. Kimler geldi kimler geçti.
     Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (1 üye ve 3 ziyaretçi) durum ortada bugünkü anormal hareketlere rağmen formda kimse yok uzun zamandır burada olanlar bıkmış olabilir ama ucuz olduğu için ky dikkatini çekmiyor ve ilgi duymuyor geçen günkü hareketten sonra bazıları atladı ama birkaç gün sonra sıkılıp çoğu zararına satış yaptı şahsen benim kanaatim formun böyle sessiz olması beni daha çok ümitlendiriyor buda piyasada çok fazla hissenin olmadığını yolun sonuna yaklaştığımızı düşünüyorum

'' yatırım Tavsiyesi Değildir ''
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şurada sulzerin defalarca paylaştığını Twitter da paylasmislar

4. Yönetim Kurulumuzun 08.05.2020 tarihli kararı ile;

30 Mart 2020 tarihinde yapılan Ortaklar Olağan Genel Kurul kararı ile 1 (bir) yıl süreyle görev yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyeliğine ve aynı gün 1059 sayılı Yönetim Kurulu görev taksim kararı ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Sayın Ergün KAĞITÇIBAŞI, görevini Yönetim Kurulu Üyesi olarak sürdürmek üzere kendi isteğiyle Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılmıştır.

Boşalan Yönetim Kurulu Başkanlığına, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın İsmail TARMAN'ın seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinin 1 kişiden oluşmasına ve halen Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini sürdürmekte olan Sayın Mehmet Celal GÖKÇEN'in görevinin devamına, karar verilmiştir.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/843735

Öğleden sonraki hareketin sebebi Başkanlığı kutlama hareketiymiydi

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,369
    Twitter da paylaşım yapmışlar.hisse füze olucak diye patron yamaklari malı yapıştırdılar.,[emoji16][emoji16]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

İsmail abimiz neden yönetim kurulu başkanı oldu ki

7.  Alıntı Originally Posted by mf2hd Yazıyı Oku
    Şurada sulzerin defalarca paylaştığını Twitter da paylasmislar

nasıl bir paylaşım TWİTTER kullanmıyorum hesabımda yok ..?
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. 30 nisan,da yönetim kurulu başkanı olan kagıtcıbaşı ne olduda 8 gün sonunda ayrılma kararı aldı ..?
    son üç beş gün içinde işlem hacmi de arttı neden acaba..?
    şimdi takas oranlarını takip eden arkadaşlar buna daha dikkatli baksınlar ..kimler satıyor kim topluyor..
    y.k toplantısındaki şu 15 madde varya ona istinaden incelesinler..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 624/811 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •