Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
illa rakama odaklanmayın bakın başından beri diyorum rakamlar önemsiz.
rakam vermesede olur .. ama çok ciddi algınızı bozacak şeyler söylemeliki. millet gerçekten tedbir alsın.
millet yiyecek stoğundan başka güncel dışarı çıkma alışkanlığı devam ediyor diyorum.
haberlere baksanıza 3 kuruş indirim için mağzada millet birbirini eziyor resmen.
26 bın puanlık devasa bır aylık bar daha......
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Benim kayın peder bugün öğle namazı için camiye gitmiş. 92 yaşında. Ne dersen de başa gelmeden anlamak maalesef. Bu alkollü araba kullanmak gibi bir şey kaza yapana, birini öldürene ya da kendini öldürene kadar. 6 ay önce iş yerinde arkadaşım motosiklet kazasında vefat etti. Belki 10 kere konuşmuşuzdur. Ama maalesef. Hep aynı şey.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!
algı ile yönetilmeye çalışan toplumlarda böyle olmalı.
virüs çok hızlı yayılor algısı oluşturulmalı.
TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..
Poz kaparken açtığı yeri alıntılamayan bilgilendirmeyen sıfır vurgu vesair misali..
Yer İmleri