Sayfa 625/1122 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. O nedenle TİSK de dün mutluydu.

Asgari ücrete zam, hizmet ve mallara zam = elde edilen kar artar.

Artık hükümet seçim için havlu atınca hiperenflasyonun nimetleri bölüşülüyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2. Bir yanda TİSKi diğer yanda TÜRKİŞ..

Ne güzel bir dünya...

Ne Grev var, ne lokavt.

Her şey onyıllrdır süt liman...

TR, Çin den daha az KÖLE ÜCRETİ vererek uyguladığı ekonomik modelle cari açığı kapatmak derdinde...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Haziran ayı dış ticaret ihracatında tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rekorunun kırıldığını duyurdu. Haziran ayında ihracat geçtiğimiz yılın aynı ayına göre, yüzde 18,5 artışla 23,4 milyar dolar oldu. "Yılın ilk 6 ayında ülkemiz toplamda 126 milyar dolar ihracat gerçekleştirmiştir" diye konuşan Muş, "Böylelikle 2022’nin ilk 6 ayının tamamında en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık ve 6’da 6 yaptık." ifadelerini kullandı.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...acati-42094465

ithalat rakamını gizlemeye devam , zorla polyanacılık ...

4.  Alıntı Originally Posted by Kupavale Yazıyı Oku
    Tv de haberlerde Çeşmede tatil yerlerinde boş yer kalmamış diyor. Baska tv de de millet parasizliktan tatil yapamiyor, açliktan ölmek uzereymis. Başka yerde de şehirler arasi yollarda özel araçlar azalmış. Eee dun aksam disarda yemek yiyelim dedim boş yer bulamayinca vazgeçtim.
    10 yıl öncede istanbulda asgari ücretle yaşanmazdı. Şimdide yaşanmıyor. 10 yıl önce istanbulda zengin olan şimdide zengin. Ülkede dengeyi bozan en önemli şey emlak fiyatları oldu. İşgücü hareketini engellemeye başladı. Şehir değiştirecekseniz en az 10 bin maaş farkı olmalı ki kiraya para bulasınız yaptığınız değişikliğe değsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Merak edenler için açlık ve yoksulluk sınırı hesabı
    http://www.tes-is.org.tr/news-detail...KSULLUK-SINIRI

Gıda dışındaki zorunlu harcamaların tutarını ayrıntılı olarak ve tek tek hesaplamak için kullanılabilecek “beslenme kalıbı” benzeri bir bilimsel ve objektif yöntem -maalesef- mevcut değildir. Bu tutarın hesaplanmasında, genellikle aile bütçesi yöntemi kullanılmaktadır. Ailelerin elde ettiği geliri ve temel ihtiyaçları için yaptıkları harcamaları gösteren çalışmalardan yararlanılarak bir hesaplama yapılabilmektedir.Diğer bir ifadeyle, ailelerin toplam harcamaları içindeki “gıda” payı temel alınarak gıda dışı harcamalara ulaşılmaktadır.
    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, aile bütçesine yönelik anket çalışması yapılmaktadır. TÜİK, ülke genelinde yaptığı anket ile ailelerin elde ettiği geliri ve tüketim harcamalarını bulmaktadır. TÜİK’in 2003-2004 Hanehalkı Tüketim Harcamaları Anketi’ne göre gıda harcamalarının toplam tüketim harcamaları içindeki payı yüzde 30,70 oranındadır.2 Hesaplamalarda bu oran esas alınmaktadır.
    TÜRK-İŞ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. ağlamayana meme vermezler arkadaş. bence türkiye çok fakir bi ülke olmamasına rağmen maaşların dandik doğu avrupa ülkelerinin bile gerisinde kalma sebebi çalışanın iyi maaş ve iyi özlük hakları talep etmemesi. talep etmediği gibi eden çıkarsa ona da düzeni bozan hain gözüyle bakması. kral yiyorsa yiyecek tabi o kral diyor adam. bin yıldır teba olmaya alışmış vazgeçemiyor. güzel bir örnek, çalıştığım otelde yemek hem kötü hem de aynı yemek 2 gün boyunca öğle ve akşam çıkıyor diye itiraz ettiğimde işçiler az daha beni dövecekti bana ekmek veren kaba iyanetlik edeyomuşum: ) sanki ekmeği bana babamın hayrına veriyor.

ya iş görüşmesine gidiyorsun maaş, izin günü, çalışma saatleri hakkında soru sorunca işe alım görevlisi size ağzı açık gülerek bakıyor ne diyon lan sen sibop der gibi: ) demek diğerleri abi karnımı doyuracak ekmek ver maaş vermesende olur diyor...ben çalışmayı çok severim para vermesen de olur beni sev yeter havalarına girerek asil ruhlu olduğunu sanıyor halbuki sadece süper ezik. türkiyede işveren kesimde bu zavallılığa acıyacak bi olgunluk da olmayınca patron oh be buldum kerizi daha fazla nasıl yolarım havasına giriyor, yani dengesizlik bir kere ta sosyal-kültürel ortamdan başlıyor. türk halkı bu ruh halini aşmadıkça gsyh rekorlar kırmaya halk aç kalmaya devam eder.
    Son düzenleme : friendly_1980; 02-07-2022 saat: 16:44.

7.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Haziran ayı dış ticaret ihracatında tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rekorunun kırıldığını duyurdu. Haziran ayında ihracat geçtiğimiz yılın aynı ayına göre, yüzde 18,5 artışla 23,4 milyar dolar oldu. "Yılın ilk 6 ayında ülkemiz toplamda 126 milyar dolar ihracat gerçekleştirmiştir" diye konuşan Muş, "Böylelikle 2022â��nin ilk 6 ayının tamamında en yüksek aylık ihracat rakamına ulaştık ve 6â��da 6 yaptık." ifadelerini kullandı.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...acati-42094465

ithalat rakamını gizlemeye devam , zorla polyanacılık ...
    Tabi bu arada bir kaç ay önce, yabancıya satılan emlak değerleri de artık ihracat rakamı içine alınacak şeklinde karar alındı diye hatırlıyorum. Bu açıklanan rakamların içinde yabancıya emlak satımları ne yer tutuyor bilemiyorum.

8. .
    .
    Zamlı fiyatlar

Sayfa 625/1122 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •