Sayfa 625/993 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Kavcıoğlu: (Enflasyon) Gıda da önemli bir aşağı doğru geliş söz konusu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kavcıoğlu: (Enflasyon) Zor bir süreç geçirdik ama geldiğimiz nokta itibarıyla enflasyonu yükselten tüm sebepler geride kaldı diye düşünüyorum

Kavcıoğlu: Aldığımız tedbirlerle, uyguladığımız politikalarla dengeyi koruyarak gittiğimiz sürece enflasyonun baz etkisi dışında da geriye geleceğini öngörüyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kavcıoğlu: (Asgari ücret artışı) Enflasyonu çok yüksek bazda etkileyen bir yapı söz konusu değil

Kavcıoğlu: %30 üzerinde asgari ücret zammı verildiği dönemlerde %8,5 gibi bir enflasyon oluştu

Kavcıoğlu: Krediler, yatırıma, üretime ve istihdama gidiyor

*Kavcıoğlu: Tedbirlerle kur ve faizin dengeye geldiğini geldiğini görüyoruz

Kavcıoğlu: Kurda sağlanan denge, faizde sağlanan düşüş ile diğer piyasalara olumlu şekilde yansıyarak, dengede tutarak, müdahaleye gerek kalmadan denge içinde yoluna devam edecek, bizim yaptığımız bu, sonuç almaya başladık

Kavcıoğlu: Biz vatandaşın dövizini alıyoruz, bir rezerv mekanizması işletiyoruz, Merkez Bankası olarak rezervimizi artırıyoruz , bizim yaptığımız Hazine’den çok farklı

Kavcıoğlu: Hazine'nin borçlanmaları tarihi seviyelerde, 2016-17'den sonra en düşük piyasa faizi, politika faizi ve Hazine faizleri şu an uygulanıyor, politika setinde istenilen noktaya yavaş yavaş gelinmiş durumda

Kavcıoğlu: Politikalarımız kabul görmeye başladı, dolayısıyla politikaların anlaşılmaya başlaması ile hem CDS primleri daha aşağı gelecek hem de Türkiye'ye yabancı para girişleri daha hızlı bir şekilde artacak

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kavcıoğlu: Hazine'nin borçlanmaları tarihi seviyelerde, 2016-17'den sonra en düşük piyasa faizi, politika faizi ve Hazine faizleri şu an uygulanıyor, politika setinde istenilen noktaya yavaş yavaş gelinmiş durumda
    o tarihlerde enfalsyon kaçtı şimdi kaç resmen milletin elindeki tl dolar altın birikimleri eritildi yok edildi
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Saatin ne manası varmış anlamadım...

Merkez Bankası’ndan bankalara ‘erken saatte döviz almayın’ uyarısı

Merkez Bankası, bankalara döviz alım satımı ile ilgili uyarıda bulundu. Bankalara gönderilen yazıda, bu kuruluşlardan erken saatlerde yapılan döviz alımlarından kaçınılması istendi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/finans...=sol_surmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Saatin ne manası varmış anlamadım...

Merkez Bankası’ndan bankalara ‘erken saatte döviz almayın’ uyarısı

Merkez Bankası, bankalara döviz alım satımı ile ilgili uyarıda bulundu. Bankalara gönderilen yazıda, bu kuruluşlardan erken saatlerde yapılan döviz alımlarından kaçınılması istendi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/finans...=sol_surmanset
    Fantezi de sınır yok, haftanin tek gunleri döviz almayın, tc kimlik no'su cift bitenlerden döviz almayın..

Sayfa 625/993 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •