Sayfa 625/812 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon
Arama sonucu : 6490 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,412
     Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    30 nisan,da yönetim kurulu başkanı olan kagıtcıbaşı ne olduda 8 gün sonunda ayrılma kararı aldı ..?
    son üç beş gün içinde işlem hacmi de arttı neden acaba..?
    şimdi takas oranlarını takip eden arkadaşlar buna daha dikkatli baksınlar ..kimler satıyor kim topluyor..
    y.k toplantısındaki şu 15 madde varya ona istinaden incelesinler..
    15 - Yönetim hâkimiyetini elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, idari sorumluluğu bulunan yöneticilerine ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarına; Şirket veya bağlı ortaklıkları ile çıkar çatışmasına neden olabilecek nitelikte işlem yapabilmesi ve rekabet edebilmesi hususunda, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereğince Yönetim Kurulu'na izin verilmesi ve yıl içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    30 nisan,da yönetim kurulu başkanı olan kagıtcıbaşı ne olduda 8 gün sonunda ayrılma kararı aldı ..?
    son üç beş gün içinde işlem hacmi de arttı neden acaba..?
    şimdi takas oranlarını takip eden arkadaşlar buna daha dikkatli baksınlar ..kimler satıyor kim topluyor..
    y.k toplantısındaki şu 15 madde varya ona istinaden incelesinler..
    Yıllardır takip ederim hep tuhaf işlemler oluyor ancak son zamanlarda çok daha tuhaf işlemler olduğunu geçenlerde paylaşmıştım son bir aylık takasları kontrol ettiğimde Emeklilik ve Yatırım fonlarının yaklaşık olarak 2,000,000 lot satış yaptığı görünüyor benim asıl dikkatimi çeken son zamanlardaki işlem hacmine rağmen hisselerin herhangi bir aracı kurumda toplu olarak görünmemesi buda demek oluyor ki aracı kurumlar içerisinde hisse el değiştiriyor
    Patron Yönetim kurulu başkanlığına oturduktan sonra heran resmi olarak % 51 buldum diye bir açıklama gönderebilir şahsen ben daha fazlasına sahip olduğunu düşünüyorum

'' Yatırım Tavsiyesi değildir''

Sizin daha önceden roda limanı, cemts vs. İştirakleri ile yaptığınız hesaba benzer bir hesap paylaşıldı.
     Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    nasıl bir paylaşım TWİTTER kullanmıyorum hesabımda yok ..?
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Benim bucim hakkındaki şahsi gorusum artık bir seyler olacak iyi yada kötü.
    SPK dan korkumuza tam düşüncemi paylasamiyorum.
    Takaslarda ilk 5 harici %18 mal var. Toplu duruyor gibi. Zaten hangi kurumda kimin malını n olduğunu da eskiler iyi biliyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Yıllardır takip ederim hep tuhaf işlemler oluyor ancak son zamanlarda çok daha tuhaf işlemler olduğunu geçenlerde paylaşmıştım son bir aylık takasları kontrol ettiğimde Emeklilik ve Yatırım fonlarının yaklaşık olarak 2,000,000 lot satış yaptığı görünüyor benim asıl dikkatimi çeken son zamanlardaki işlem hacmine rağmen hisselerin herhangi bir aracı kurumda toplu olarak görünmemesi buda demek oluyor ki aracı kurumlar içerisinde hisse el değiştiriyor
    Patron Yönetim kurulu başkanlığına oturduktan sonra heran resmi olarak % 51 buldum diye bir açıklama gönderebilir şahsen ben daha fazlasına sahip olduğunu düşünüyorum

'' Yatırım Tavsiyesi değildir''
    İT amcamız gayet istikrarlı ve güçlü bir çimento yatırımcısı. Hatta en iyisi denebilir. Temettüler ile hisse çoğunluğunu sağlayan, düzenli bir gelir kapısı yakalamış. Kontrolü böylelikle hep artırmış ve asla bırakmamış. Ufak ufak olsun ama hep benim olsun mantığındaki patlamayı dibine kadar yaşatan bir amca. Lütfen buradaki yatırımcı arkadaşlara iyi niyetimle sesleniyorum. Bu hisseyi sakın ha sakın uçacak şimdi kaçacak diye almayın. Bu hisse ancak uzun vadede(min8-10yıl kalmak kaydı İle) ortalamalarda banka faizlerinden fazla getiriyor buda bana yeter diyenlerin hissesi. Yoksa burda bazı arkadaşlar gibi yaşlanır gidersiniz. İt amca bugün ölse bile(Allah göstermesin)felsefesi, öğretisini çoktan çocuklarına bırakıp yetiştirmiş. O yüzden çok bir şey bekleyip hayal kuran arkadaşlar lütfen uyanın artık. Burası öyle Ali Cengiz oyunlarının döndüğü, yüksek beklenti getirecek bir hisse değil. Kısaca %85 bile İt amcamızda olsa sorun yok bakın son 15 yılına inanın bir 15 sene sonrada bir sapma olmayacak. Kısaca uzun kalana faizden fazla getiren mutlu mesut bir yapısı var. Beklentileri çok olan arkadaşlara üzülerek bildirmek istedim. Saygılarımla...

Birçok kişi gibi bende kagidin ederinin altında işlem gördüğünü düşünüyor. Umarım hak ettiğimiz değerlere ulaşırız.
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    İT amcamız gayet istikrarlı ve güçlü bir çimento yatırımcısı. Hatta en iyisi denebilir. Temettüler ile hisse çoğunluğunu sağlayan, düzenli bir gelir kapısı yakalamış. Kontrolü böylelikle hep artırmış ve asla bırakmamış. Ufak ufak olsun ama hep benim olsun mantığındaki patlamayı dibine kadar yaşatan bir amca. Lütfen buradaki yatırımcı arkadaşlara iyi niyetimle sesleniyorum. Bu hisseyi sakın ha sakın uçacak şimdi kaçacak diye almayın. Bu hisse ancak uzun vadede(min8-10yıl kalmak kaydı İle) ortalamalarda banka faizlerinden fazla getiriyor buda bana yeter diyenlerin hissesi. Yoksa burda bazı arkadaşlar gibi yaşlanır gidersiniz. İt amca bugün ölse bile(Allah göstermesin)felsefesi, öğretisini çoktan çocuklarına bırakıp yetiştirmiş. O yüzden çok bir şey bekleyip hayal kuran arkadaşlar lütfen uyanın artık. Burası öyle Ali Cengiz oyunlarının döndüğü, yüksek beklenti getirecek bir hisse değil. Kısaca %85 bile İt amcamızda olsa sorun yok bakın son 15 yılına inanın bir 15 sene sonrada bir sapma olmayacak. Kısaca uzun kalana faizden fazla getiren mutlu mesut bir yapısı var. Beklentileri çok olan arkadaşlara üzülerek bildirmek istedim. Saygılarımla...

8. sn:CANALAY
    takas dökümünü 2019 ve 2020 /5 göre bakınca artmış olarak görürsünüz nedeni %70 bedelli sermaye artırımı ile baktıgımızda
    ilk 5 aracı kurum bu bedelliye katılmış ve elindekileri korumuş görünüyor burda garanti biraz artırmış yani alım yapmış..
    diger emeklilik fonu ise elindekileri yarısını çıkarırken yatırım fonu hisseye çöreklenmiş ..bu arada diger kamu bankaları ve finans da gıdıklamış gözüküyor..
    burda önemli olan bu fonlardaki mallar kimden kime gidiyor..paylaşım için teşekürler ve bol şanslar
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 625/812 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635675725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •