Sayfa 626/900 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 7198 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    O kadar da değil. Mezardan pahalıya satılır bence. Karavan parkı yapsınlar. Aylık 2 bin kiradan araç başına yirmi metrekare verilse 60 dönümden 3 bin araç yapar. Aylık altı milyon hasilat senede 72 milyon hasılat getirir. Hisse başı kar verseler 10 lira... Sene de 10 TL verseler yine bana yeter.. proje üretin bari yönetim uyuma...
    Yemişim imarini durumuna geldi. İmar gelince artık Katar mi BAE mi beton seven bizden başka bir millet buluruz da çapsız speklerinden kurtuluruz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3-4 sene önce park araç deposu olarak kiraya vermişlerdi kiracı 3 ay durdu sadece bölge de çok boş alan var .. herkes imar bekliyor akşamları bekçi lazım kesin bir şey depolanacaksa biraz ıssız kalmış kentin ortasında.. imardan sonda büyük modern sahile nazır mahalle yeni Ataşehir kurulabilir bölgeye.. çok değerli bi alan

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Zaten asıl sorunda bölgenin çok değerli olması.
    Herkes bölgeye çökmeye niyetli ondan dolayı imar işi uzadıkça uzadı.

Allahın dağı taşı bile imara açılmışken 20 yıldır istanbulun göbeğinde denize nazır bir bölge neden imarı çıkmaz.

Paylaşım tamamlanmadan çıkacağı da yok .

Kânun takan bile yok dosyalar aylardır sümen altı bekliyor .

Kimse açıklayamıyor neden çünkü malum sebebler.

Rant büyük olunca kavgada büyük oluyor demekki.

3. gazmanbaba bu ibb nin toplantisi saat kacta

4. 14.00 da başlayacak normal şartlarda ama gündem de olup olmayacağı konusu muamma.
    Ben net bir bilgiye ulaşamadım.

5. Bu ay da yokuz İBB meclis gündeminde. Hala Kartal'da ki itirazlar sürüyor olmaşı kı. Plan tadiatları meclis gündemine geliyor. Ama her nasılsa planın kendisi meclis gündemine gelemiyor. 2022 yılına kaldı. Geçmiş olsun

6. Bu saatten sonra yapacak bir şey yok sadece bu yıl koca bir hiç yılı oldu. Zaten satamayacak kadar zarardayız hadi sattın diyelim ne alacan bir dünya is güç rutini korumaya devam çöp olmuş durumda benim nezdimde beni tatmin ermediği sürece hiç bir şey yapmadan tutmaya devam.

Bu ortamda ne kadar gerçekçi olur orasını bilemem ama 3 basamaklı rakamlar bile anlamsız kalmış durumda.

7. Biz battık hehehe sn spek te bu fiyatları sürdüremeyeceğini çok iyi biliyor battı balık yan gider derler azdan az çoktan çok.
    Tüm zamanlarım en ucuz fiyatından mal almak mi satmak mi.
    Imar çıksa ne çıkmasa ne tl pul olmuş.

8. Yakın uzak bir vadede eğer yaşar isek yine buradan sn spek için şöyle yazacağım

Önce battık sonra çıktık sayende elimiz para gördü ellerin dert görmesin dolar bazında kazançtan bahsediyorum tl fiyat değil.

Olmadı kartala gömün der geceriz rahmetlinin son isteği dersiniz .

Piyasalar işini bilir su akar yolunu bulur.
    Imar ne zaman çıkar beklentim ne diyenlere

Imar çıkmaz boşuna hayal kurmayın çıksa şimdiye kadar çıkardı.

Bizim.bilmediğimiz şeyler düzelince işlerine gelince çıkar.

Onuda ben bilmiyorum kanuna nizama göre şimdiye kadar çıkması lazımdı 20 sene geçmiş Kartal da kentsel dönüşüm başlayalı daha ne bekliyorlar.

Sayfa 626/900 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •