Sayfa 626/1002 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Bu ortam da o pozları acabileceklere büyük ağabey demek lazım [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Pozlanamiyor dayu. Kademe yok. Longcu da battı shortcu da battı para da az kredili mal da yok.

Herkesi üzersen mal bulamazsın.

Bir süre çalkalar. Burada 1000 2000 3000 kontrat açan abeylerim var mesela onlar serbest yazsa 5000 puan atacak böyle kademe mi olur...

Trendcilere ekmek çıkmaz. Bana gün doğar.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    o değilde 3 ocak günü vade geçiş farkı 70 puanlık gaple açılacak.

-ya orayı doldurmak için aşağı basar ve altından döner..

-ya da orayı doldurup daha da aşağıya yolculuk başlar..

veya orayı şimdilik doldurmaz..mesela ocağın sonuna kadar yükselir ve oradan dönerek 28 şubata kadar orayı dolduracak şekilde
    SAĞLAM düşer..

tam uzman yorumu oldu..SONUÇTA ORANIN DOLMADIĞI YIL YOK(SON 6-7 SENE İÇİN..DAHA ÖNCESİNİ HATIRLAMIYORUM)
    kısaca orası önemli

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Size tek bir şey sorarım
    Başka da konuyu devam da fayda da görmem
    Samımı olarak fikrinizi öğrenmek istiyorum.
    Yapılanın temelinde "İslamin bir emrini acaba uygulayabilirmiyim samimiyeti var" diyormusunuz.
    İslami sistemde enflasyom ile 2 yılda neredeyse parasının yarısını çalmak diye bir şey de yok ! hem insanların cebindeki paraya otorite çökecek, hem de faiz haram diyecek. Ortada bir faiz olsa anlayacağız ? Diyor ki senin parana enflasyon ile çökeceğiz, faiz dediği kavramı bilmemek bambaşka bir şey gerçekten.
    ne oldu politika faizi 14 , piyasada büyük oktanlı mevduata 25-26 veriyorlar. biride çıkıp aga bu ne yaman çelişki diyemiyor bu zatı muhtereme https://m.bloomberght.com/tahvil-fai...uzeyde-2295585

4. Dinin emri diye yapılan bir şey yok diyorum.
    Hatta hiç olmadı diyorum.
    Gerisi bende teferruat.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yemekci kardeş İslam'da haram olan sadece faiz mi. Piyango da her türlü şans oyunları, israf da haram. İslam hoşgörü dinî dir. Müslüman tevazu sahibi dir. Hatta eğer namaz bir müslümani kötülüklerden alıkoymuyorsa namaz değildir. Sağ eliyle yaptığı iyiliği yardımı sol eli görmeyecek. Hele hele Yüce Mevlam in karışmayacağı kul hakkı var. Bir müslüman başka bir müslümana senin cami de resmin var mı diye sormaz.
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    İslami sistemde enflasyom ile 2 yılda neredeyse parasının yarısını çalmak diye bir şey de yok ! hem insanların cebindeki paraya otorite çökecek, hem de faiz haram diyecek. Ortada bir faiz olsa anlayacağız ? Diyor ki senin parana enflasyon ile çökeceğiz, faiz dediği kavramı bilmemek bambaşka bir şey gerçekten.
    ne oldu politika faizi 14 , piyasada büyük oktanlı mevduata 25-26 veriyorlar. biride çıkıp aga bu ne yaman çelişki diyemiyor bu zatı muhtereme https://m.bloomberght.com/tahvil-fai...uzeyde-2295585
    Bunun hocası feto onlardan öğrenmiş gerçi damat da orada okumuş. İşi membasindan öğrenip uygulama

6. Dönüyoruz dolaşıyoruz, her seferinde konuyu dine bağlıyoruz
    Bi yaygara kopartırım pala bile tutamaz.
    Din elden gidiyeah
    dersem görürsüüüz
    Hamdım Piştim Yandım

7. Geçen haber vardı magazin diye ciddiye almadım ama olası durumlara göre bir ön hazırlık yapılıyor olabilir.

>>>>>>>>

https://tr.euronews.com/2021/12/28/n...yatc-y-ise-ald
    ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), diğer gezegenlerde uzaylı yaşam bulunduğunda, farklı dinlerden insanların buna nasıl tepki vereceğini araştırmak üzere 24 ilahiyatçıyı işe aldı.

Bu ilahiyatçılar, New Jersey'deki Princeton Üniversitesi İlahiyat Araştırma Merkezi’nde (CTI) daha önce başlatılan program çerçevesinde görev yapacak.

NASA, 2014 yılında Princeton Üniversitesi İlahiyat Araştırma Merkezi’ne 1.1 milyon dolar hibede bulunmuştu. Seçilen ilahiyatçılar, bu merkezde farklı inançtan insanların diğer gezegenlerde akıllı yaşamın var olduğuna dair haberlere nasıl tepki vereceğini araştıracak.

...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen haber vardı magazin diye ciddiye almadım ama olası durumlara göre bir ön hazırlık yapılıyor olabilir.

>>>>>>>>

https://tr.euronews.com/2021/12/28/n...yatc-y-ise-ald
    ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), diğer gezegenlerde uzaylı yaşam bulunduğunda, farklı dinlerden insanların buna nasıl tepki vereceğini araştırmak üzere 24 ilahiyatçıyı işe aldı.

Bu ilahiyatçılar, New Jersey'deki Princeton Üniversitesi İlahiyat Araştırma Merkezi’nde (CTI) daha önce başlatılan program çerçevesinde görev yapacak.

NASA, 2014 yılında Princeton Üniversitesi İlahiyat Araştırma Merkezi’ne 1.1 milyon dolar hibede bulunmuştu. Seçilen ilahiyatçılar, bu merkezde farklı inançtan insanların diğer gezegenlerde akıllı yaşamın var olduğuna dair haberlere nasıl tepki vereceğini araştıracak.

...
    başka gezegenlerde hayat olmaması gibi bir ihtimal zaten yok bana göre...
    koskoca evren...
    inanılmaz bir yer israfı olur....
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 626/1002 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •