Sayfa 626/1007 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Viop XL

1. Hisse senedinde isek ,düşüşlerden daha az etkilenmek için satış dışında hangi işlem yapılıyordu.

2. XU100 15 dakikalıkta böyle takip edilebilir mi ?

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Nisan'da zamların çok olması lazım, öbür türlü gelecek yıl baz etkisi Mayıs'a sarkar ve gelecek yıl Haziran ayı başında açıklanacağı söylenen tek hane enflasyon imkansız hale gelebilir.
    Gelecek yıl Haziran'da tek haneli enflasyona inanan kimse var mıdır acaba?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4. 4-5 sene önce 70-80 TL ye promosyon bileti alırdım.
    Bilet yansada problem değil derdim.
    Sezonluk memleket biletlerini alırdım Yanı.
    Şimdi ateş pahası
    500 TL den aşağıya bilet yok.
    Buna rağmen
    Son iki hafta cuma gidiş
    Pazar dönüşlerimde büyük ucak var idi

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. bofa şu an için alıyor görünüyor
    bizim yerli kurumlarda durmuyor satıyor hayır olsun ..

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Gelecek yıl Haziran'da tek haneli enflasyona inanan kimse var mıdır acaba?

bu adamlar model bulmada üzerlerine kimse çıkamaz TUİK başkanına bir talimat eksi enflasyon oldu bitti bu kadar basit

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bu adamlar model bulmada üzerlerine kimse çıkamaz TUİK başkanına bir talimat eksi enflasyon oldu bitti bu kadar basit
    orası öyle de birde fiili durum var. Şuan enflasyonu hissetmeyen kimse var mı? Benim oğlan bile verdiğimiz harçlık okul kantininden bişeyler almaya yetmediğinden şikayetçi. Geçen markete gidip topluca kraker vs almış harçlığıyla.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. Geçen TV'de konuşuyorlardı, et, süt, şeker, yağ vs 20 kalem mala tavan fiyat uygulaması üzerinde çalışıyorlar diye. Tarışmanın sonuna denk geldim. O şekilde önlemler de olabilir.

Geçen Ege Cansen piyasaya müdehale başladığı zaman, sonradan mecburen daha fazla müdahaleler gelir en kılcal damarlara kadar müdehale olur diyordu.

Rekabetçi piyasa ekonomisinden vaz geçildi gibi. Nereye ne müdahale geleceğini bilenler kazanır bu dönemde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 626/1007 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •