Sayfa 627/814 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. resimli anlatım konu transtürk

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. yukardaki resimler sadece ufak bir kısmı gerisini isteyen açsın bakksın ...
    sonuç ne peki

SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Artık sözün bittiği yerdeyiz, buna acun.... Dahil vesile olanlar, Allah'ın dan bulsunlar, bir yudum ekmeğe muhtaç olsunlar.

4. TRNSK Transtürk Hold.

Kap haber gönderirlerse artık haberler de bu linkte:
    http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari

‪İnşallah her şey için yeni bir başlangıç olur @minetozlu #trnsk ‬

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. bu bahsedilen toplantıya katılacak olan varmıdır? Akıllardaki soruların cevabının alınabileceği bir ortam olabilir. çok olumlu ve iyi niyetli bir girişim olabilir.
    tarihi düşünüyordum. yarın olmasının sebebi belki bugün son tarih olan bilançodan dolayıdır. markanın da bugün son. bilanço üzerinden birşeyler söyleyecektir. yoksa neden geçen hafta veya haftaya yapmadılar. Akşam görecez. eğer gönderirlerse artı 500 gibi bir özsermayeyle karşılaşabiliriz.
    alırken hata yaptığımı düşünmüyorum. bunu zaman gösterecek. çünkü eğer geri dönecek olursa hangi pazar olursa olsun bu fiyattan açılmaz.
    yarın toplantıda belli bir zaman telafuz ederse herkes için iyi olur. insanların canı yanmış bazıları hala işin eğlencesinde. belirsizlik oluncada bu insanların eğlencesine yarıyor.

6. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.

7. bu arada şunuda unutmamak lazım hatırladığım kadarıyla ykb twitterdan bu hissede kar edebilmek için 1 sene beklemek lazım demişti. bunuda göz önüne almıştım. yukarıda bir takım söylemleri var. bu arkadaştan rica edelim o mesajıda buraya eklesin...

8. markaya bakıyordum. bazıları yüksek fiyattan almış. bu işler böyle yürüyor bu piyasada. bizde 14 tlden halkbank aldık zamanında. şimdiki fiyatı 7 civarı. PD/DD 0,37 o zamanda halkbank dan yapılan açıklamalar vardı. onu ne yapalım?
    benim tavrım belli. halkbankı da bekleriz. imkanımız olursa her iki hissede artırarak devam ederiz. yatırım yapmakla 10 günde para kazanmak başka şeyler

Sayfa 627/814 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •