Sayfa 627/1000 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Herkesin başına suistimal edilmek korkusu geldiği için aslında yardımı yapamıyor .

Örneğin bir vakfa bağış yapıyorsun orası da başka yere bağış yaptığını öğreniyorsun ister istemez moralin bozuluyor kandırılmış hissediyorsun

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bulundugum semt itibari ile kötü semtlere yakın bır yerde oturmaktayım. Aftan sonra oyle bir tipler sokakta gezmeye basladıkı yolun ortasında yuruyup bırı bana dokunsun tiplerden.Yürüyüşlerindende belli olur sallamayı sokmus kıcından asagıya dogru.

3. https://mobile.twitter.com/vaziyetco...70788564320256

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Herkesin başına suistimal edilmek korkusu geldiği için aslında yardımı yapamıyor .

Örneğin bir vakfa bağış yapıyorsun orası da başka yere bağış yaptığını öğreniyorsun ister istemez moralin bozuluyor kandırılmış hissediyorsun

Demekki vergiden kaçınmanı gerektirecek bir durum yok. Paran helal.
    Nosce Te Ipsum ... Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Demekki vergiden kaçınmanı gerektirecek bir durum yok. Paran helal.
    Soruyu anlamadım tam olarak .

Demek istediğim aslında corona sebebiyle bağış toplayan vakfın tv de iban verilen yere bağışta bulunması .

Ben istersen oraya yapamaz mıyım durum bu aslında kısaca özetlemek gerekirse diyelim

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Carsamba gunu evın ıhtıyaclarını almak ıcın markete gıttım. Marketın onunde 7 yaslarınde sezercık gıbı temız yuzlu bır cocuk kıyma alırmısınız dıyo sordu cekınerek. Normalde yardım etmem bu sekılde malum ramazan bırde yasanan durum yuzunden ıhtıyacı vardır dıye. kıymasını aldım baska bır sey ıstermısın dıye sordum tavukkanadı dedı onuda aldım baska ne ıstersın dedım yag dedı yagını aldım bırde prinç aldımm. Sevınlı cocuga verdım. bıraz ıslerım vardı dolastıktan sonra eve donerken baska bır marketın onunde bu sefer sevımlı bır kız cocugu :D 3 kardesız ıhtıyacımız var dedı dedım senın kardesıne aldım bugunluk benden bu kadar sonra baktım anaları orda oncekı cocuga bakmıstım nereye gıdıyor dıye o kadın. Gittim kadının yanına buncacık cocukları nıye dılendırıyosun cocukların ezılmesıne sebebıyet verıyosun ihtiyacımız var falan fılan beledıye yardım yapmıyor mu yapıyor dedı . ufak erkek cocugu kımın nesıydı dedım ablamın dedı. Almanya olsak cocukları boyle anaların elınden alır . Bizimi kandırıyorsunuz bılmem ama o cocuk ıcın aldıklarım helal olsun dedım helal ettım ayrıldım yanından. Kendımı yardım etmıs gıbı degıl dolandırılmıs gıbı hıssettım acıkcası.
    Bence cok iyi yapmissin.

Bu senin acindan cok degerli.

Otesi yukardaki daha ust varliklarin isi.

Yardim cagrisini almak, kacirilmamasi gereken bir sans bence.

Kizilayi mizilayi demiyorum.

7. ....Bu konuda mahkemelere de çok sayıda başvuru yapıldı ancak hepsi reddedildi.

Diğer taraftan, koronaya ilişkin her şeyin bir yalandan ibaret olduğuna, hükümetlerin bütün bunları herkese zorla aşı yapabilmek için uydurduğuna, Bill Gates’in Almanya’da yaşayanlara çip takıp kontrolü ele geçireceğine inananların sayısı da az değil.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...okakta-1739278

Bu konuda, bazi ulkelerin sosyal guvenlik endiseleri nedeniyle, yaslilardan kurtulma taktigi diyenler var.

Ozellikle Ingiltere'de.

Sayfa 627/1000 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •