Sayfa 627/1001 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop-XX

1. 132400 altı çarsı karısır...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    MSCI: Türkiye yi alt endekse düşürebiliriz
    Dünyanın en büyük endeks sağlayıcısı MSCI, Türkiye'yi gelişmekte olan ülkeler endeksinden çıkarıp bir alt endekse alabileceği uyarısında bulundu. Uyarı açıklamasında, açığa satış yasağının piyasaya erişimi olumsuz etkilediği belirtildi. Uluslararası fonlar, MSCI endeksine bakarak yatırım kararlarını veriyor. Bu endeksteki değişim, Türkiye'de borsada son dönemde azalan yabancı payını daha da düşürebilir.
    Eee o kadar dedik açığa satış yasağının cıvkı çıktı DİE

Madem borsamıza çok güveniyoruz açarsın açığa satışı

Balon diyen adam gereğini yapar balon yoksa zaten para kaybeder

Yasaklar koy ondan sonra 15 gün yükseliş yaptık de

Dünyanın en sağlam borsasıyız de
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

vioptan çok anlamam daha doğrusu hissesenedinden daha riskli gördüğümden oynamam dün biri ile muhabbet ettim. daha önce bütün parası altında idi ne yptın altınlar duruyormu dedim 360 larda satmış ne yaptın diye parayı dediğimde borsaya yatırdım ama ondada terse geldim dedi hangi kağıdı aldın diye sordum kağıt değil abi borsa düşecek dedik topluca (grup halinde hareket ediyorlarmış) parayı borsa düşeceğe oynadık dedi kaçta o işlemi yaptıklarını sormadım. İnşallah kaldıraç yoktur dedim 1 e 10 dedi o zaman teminat tamamlaman gerekmiyor mu dedim her gün tamamlıyoruz abi dedi
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    evet bu da bir ihtimal.

vadeli spotun öncüsü diyorsunuz yani?

bence elinde ne var ise ona göre davranıyor terse yatırmak ayrı para kazanmak ayrı.

iki ihtimalde açık.

nasıl bir firma anlaşma yaptık diyince kasaya para gelecek diye millet atlıyor patronda bunu fırsat bilip malı döşüyor.

sonra ky. lan ne oldu para giriyor kasaya nasıl oldu derken giren tek şey ky.ya pahalı pahalı aldıkları hisseler

ters algı her zaman oluyor ama bazende düz algı senaryoya dahil olabiliyor.

saygılar
    Tabii ki bence de. O vadede long biriktiyse önce çatır çatır döküyor gidecekse bile. İsterse spot +3 olsun. Pegasus çıkışında ne dümenler döndürdüler herkes biliyor bunların ipiyle kuyuya inmeyi geçtim Allah bir dediğinden baskasına inanılmaz

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Sistemcisinden teknikçisine

Sistemler sata döndü yazısı bekliyorum

2 vakte kadar

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    vioptan çok anlamam daha doğrusu hissesenedinden daha riskli gördüğümden oynamam dün biri ile muhabbet ettim. daha önce bütün parası altında idi ne yptın altınlar duruyormu dedim 360 larda satmış ne yaptın diye parayı dediğimde borsaya yatırdım ama ondada terse geldim dedi hangi kağıdı aldın diye sordum kağıt değil abi borsa düşecek dedik topluca (grup halinde hareket ediyorlarmış) parayı borsa düşeceğe oynadık dedi kaçta o işlemi yaptıklarını sormadım. İnşallah kaldıraç yoktur dedim 1 e 10 dedi o zaman teminat tamamlaman gerekmiyor mu dedim her gün tamamlıyoruz abi dedi
    Ayvayı yemiş o arkadaş ben olsam stop olurdum şu anda bile geç değil

hindistanda klima ile serinlemek için solunum cihazındaki covidli hastanın fişi çıkarılmış ve bu yüzden ölmüş.

8. 131 altı kapanışta abkanın sistem sata döner DİE düşünüyorum

Ytd

Sayfa 627/1001 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •