Sayfa 628/814 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. [QUOTE=orneksite22;2135516]

Kap haber gönderirlerse artık haberler de bu linkte:
    http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari

‪İnşallah her şey için yeni bir başlangıç olur @minetozlu #trnsk

Bu bilgilendirme rutin bir olay mı?
    böyle bir ortamda yatırımcının karşısına çıkmak cesaret ister.. Gerci koyduğu postalarla kabadayıları kendisine hayran bırakan bi tarzı var hanım ablamızın...
    eğer rutin değilse bu toplantı firmaya olmasa bile ismine prim kazandırmak adına herşeyi bir fırsat bilir..
    şuna eminim bu insanlar bizim için değil ne yapacaklarsa kendileri için yapacaklardır.. umarım bist bu hareketiyle bunlarıda zorda bırakmıştırda biran önce bişeyler yapmak için harekete geçerler.. yoksa bunlara kalsa kendileri 10 kazanmadan bize 1 kazandırmazlar..

yinede bu toplantı beni çok heyecanlandırdı.. güzel haberler gelecek gibi bekleyelim görelim.. neylerse güzel eyleyen bir Rabbimiz var şükürler olsun

2. bakın bende bunu söylüyorum. ben daha evvel tahta kapandıktan sonra ykb nin toplantı yapalım dediğini duymadım. ayrıca bunu yaparken de bir çıkarının olamayacağıda malum çünkü resmi değil. bu kadar uğraşan birisi görmeseydim;
    bu hisseye zaten girmezdim,
    kapandığındada hisselerime çizgiyi çekerdim.
    o yüzden aklında sorusu olan gitsin sorsun. en azından yatırımcı ilişkilerini aramaktan daha iyidir..

3. ayrıca kendisine bu saatten sonra prim kazandıracak tek şey bu şirketin tekrar dönmesi. gene onlarda bizde kazanacağız bu şekilde.

4. Çok isteriz geri dönsün ama allah'tan umut kesilmez

5. yarın neler söyleyeceler merak ediyorum

6. b,lançosu gelmiyormu bunun

7. Aır kardeş bilanço gelmeyecek mi ? Bugün

8.  Alıntı Originally Posted by Trademr Yazıyı Oku
    bakın bende bunu söylüyorum. ben daha evvel tahta kapandıktan sonra ykb nin toplantı yapalım dediğini duymadım. ayrıca bunu yaparken de bir çıkarının olamayacağıda malum çünkü resmi değil. bu kadar uğraşan birisi görmeseydim;
    bu hisseye zaten girmezdim,
    kapandığındada hisselerime çizgiyi çekerdim.
    o yüzden aklında sorusu olan gitsin sorsun. en azından yatırımcı ilişkilerini aramaktan daha iyidir..
    ORTAK bilgin varmı bilanço gelecek mi bu siteye baktım gönderilmemiş http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari

Sayfa 628/814 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •