Sayfa 628/809 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. İnşallah kısa zamanda 20 üzeri kalıcı olur da mezarcı tayfası sürekli gelip burada ağıt yakar

2. Hemen gaza gelmeyelim düsunce sert düşuyor. Ancak lastikçilere, havayollarina bakınca %20 geride kaldı.
    Bankalar düsse onlarla düsüyor, havayollari düsse onunla düşuyor, çimentolar düsse onlara bile ayak uydurur

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    İnşallah kısa zamanda 20 üzeri kalıcı olur da mezarcı tayfası sürekli gelip burada ağıt yakar
    Yok, sorun değil. Buradaki defteri kapatır, lotları kitler, başka yerde ucuz bir şeyler bulup onların gitmemesini ummaya başlarız. Ama ben yine de umudumu kesmiş değilim. Son bir defa daha gelse 11'lere, oralarda takılsak.. Fena mı olur? En azından 2021 ortalarına kadar.. Acelemiz ne?
    ...

4. İnşallah satar gidersin bize de nazar ediyorsun. Gerçi bende de aç gözlülük var tavanın 1 kademe altına yazacağını 90 lars yaz ne güzel maliyet düşecekti.

5. Jonathan abi bak burda da uzun zamandır ortagiz..sadece brisa değil..ama sabirsiz olan biri icin cok gcksin..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

6.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    İnşallah satar gidersin bize de nazar ediyorsun. Gerçi bende de aç gözlülük var tavanın 1 kademe altına yazacağını 90 lars yaz ne güzel maliyet düşecekti.
    Yok, ben satmıyorum, buralardayım. 2040-2050'ye kadar beraberiz. Ama anlamadığım, sen buralardan satmak mı istedin? Bu kadar mıydı yani hedef, beklenti? Tüm bu tantana 1 lira için miydi?
    ...

7.  Alıntı Originally Posted by metyusanus Yazıyı Oku
    Jonathan abi bak burda da uzun zamandır ortagiz..sadece brisa değil..ama sabirsiz olan biri icin cok gcksin..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada sabırsızlığa yer yok ki. Bu uzun, bitmek bilmeyecek, zor, amansız bir yol. İlk 10 yıl, daha ilk gün gibidir. Kısa vadedir. Bekleyeceğiz. Gitmesi beni üzüyor. İnanırlarımı da üzdü.
    ...

8.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Yok, ben satmıyorum, buralardayım. 2040-2050'ye kadar beraberiz. Ama anlamadığım, sen buralardan satmak mı istedin? Bu kadar mıydı yani hedef, beklenti? Tüm bu tantana 1 lira için miydi?
    Buralar hedef değil sadece maliyet düşürmek için hamleydi tutmadı. Bu kolay kolay tavan yapmaz yaparsa bile bozar biraz salar yine yapar diye plan yaptım.

Sayfa 628/809 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •