Hacim iyice daraldı teknik olarak dönmesi gereken yerin hemen üzerinde daha ne olsun al yat üzerine uyanınca işte o zaman güneş senin için doğacak
Yarın için yapılması gerekenler var gel sen bugünden işini hallet yarın sıra çok olacak gibi sonra treni kaçırdım diye yaya kalma
İk satır yazdık birinin zoruna gitti bastı hemen adamsan hadi 2,50 ye basta göreyim buralarda ancak keriz avlarsın oda kalmamıştır artık bizden alacağın tekşey ama senin için uçkur çözmem yani o kadar
İSO ilk 500 e giren şirketimiz bir birleşmeyi halledemedi hala bir lotun hesabını yapıyorlar ama yapsınlar bakalım onlarda sıkılacak artık bu işten ben şuan açıktaki hissenin % 5 ini elimde tutuyorum gelsin alsın bakalım bir lot alabiliyor mu keyfim gıcır arkama yaslandım gülerek seyrediyorum Cem YILMAZ ın gösterisine gitsem bu kadar gülmem bazen aynı kurumlar kaç gündür alıyor bakıyorsun akşama zararına sıfırlamış adama sorurlar para mı batıyor birader diye tek amaç 2,50 ile 3,20 aralığında birleşme SPK onaylanıncaya kadar tutmak veya en zor şartta yeni başvuruya kadar sonuçta yeni başvuru yapacaksa oranı seve seve artıracak artırmazsa SPK zaten olmaz dedi buda yeni yatırımcı demek o zaman nasıl tutacak bakalım bende sabır bol beklerim elbet birgün ÖZBAL olacak ERCİYAS oda ERCİYAS >ERBOS olacak sonuçta ERCİYAS ERBOS un üzerinde kalite farkı var ama bir türlü bu kaliteyi birleşmede gösteremedi KAMİL bey nedense acaba ....... bilimedim ne desem onun için boş bıraktım beceriksiz demek istemedim sonuçta hayatı başarılar dolu aç gözlü mü onu bilemem artık tanımadığım için o değilse ama kesin birinin aç gözlülüğü var biri tombul parmağını sürekli sokuyor biryerlere neyse lafın kısası seninde zamanın gelir be ÖZBAL
Bu arada son zamanlarda arkadaşlarımızdan 2,70 altında satan çok oldu ama olsun kendileri bilir gerçi sattılar ama onlarda pişman oldular bazıları geri aldı ama tabi biraz kaybettiler işte benim tüm arkadaşlara söylemek istediğim bu işte bu kağıt bir anda patlayacak hatırlayan varsa Erciyas Özbal ı ilk aldığında herkes büyük bir çıkış bekliyordi ama adamlar bu günün hesabına o günden yapmışlar biraz çıktı hatta yabancı alımları bile gelmeye başladı hemen bastılar arka arkaya ortak satışları felan derken hisse nerdeyse geldigi yere döndü sayılırdı oralarda epey beklettiler sonra bir atak geldiğimiz nokta bu arada çıkışta alan ancak 2,50 üzerinde alım yapabildi aramızda varmı daha aşağıdan yakalayabilen yoktur sanırım işte adamlar ir boşluk bekliyor geçen iyi döktüler yeni başvuru yönetim kurulu söylentisiyle sonra döndüler KAP ı takip edin Borsa riskli siz birleşmeye oynuyorsunuz diye kıvırmaya kıvır kıvır donsöz oldular bakalım daha ne kadar kıvıracak onlar kıvırdıkca ben alkış tutuyorum sadece sahne boş kalmıyor
Başkalarının ne yaptığı değil bizim ne yaptığımız önemli. yani birleşme haberi düştüğünde elinde lot varmı yokmu, şirkete güveniyormusun güvenmiyormusun önemli olan bu. 1.41-1.45 tl. bezdirme hareketinin aynını tekrarlıyor. Birleşme yakın olmalı eldeki lotları almaya çalışıyor. ytd.
Yer İmleri