Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Biz watsapta "ev" gurubu olusturduk. Eksikleri oraya yaziyoruz.
    Konuşmak gerekmiyor.

Çocukların yeri değil artık marketler. Kontrol edemezsiniz, her yere değerler.
    Evde yapılacak en güzel şey yemek yapmak, mesela ailecek yaprak sarma yapılabilir, herkes yiyeceği kadar sarsın denir.

Bizim oralarda ekmesiz ye oğlum denirdi. Kendim yapınca bunun ne büyük bir sevgi ifadesi olduğunu anladım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    A paraya gecti. Bugun saat 8 / 10 arasi orkun godekle yayini vardi. Izlemek isterseniz youtube apara canli dan saat 20:00 ye dogru alabilirsiniz (eski deyimle sarmak: kaset)

Ne gunlerdi [emoji16]
    8 saat geriden gelip yazinca bu alinti anlamsiz olmus.

Sp vix bayagi gerilemis. Gecen hafta 8x idi simdi 50 altinda

4.  Alıntı Originally Posted by TCM Yazıyı Oku
    Muhtemelen bizdeki laboratuarın çok daha gelişmişi dışarıda olacaktı, ayrıca hastalık ortaya çıktıktan 3 ay sonra aşısının bulunması da pek olası değil. Dolayısıyla aşısı hala bulunmuş olmayacaktı, özellikle de bizim tarafımızdan. Kapatılmasa iyi idi o ayrı konu.
    O biraz abartı oldu
    Ancak her 3 yılda bir farklı virüslere aşılar bulunmuş. Özellikle new castle virüsünde baya mücadele edinilmiş. 40,50 milyon civarı can almış o da.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

5. Ariston gunduz cok islem yaptin mi ?

Gecen Turkcelli konusmustuk hatirlarsan 2/3 gunde %10 dan fazla hareket yapti

Ancak daha cok endekse balans ayari vermek icindi

DSÖ'ye göre Türkiye, Avrupa'da en çok yoğun bakım yatak sayısına sahip ülke olduğu duyuruldu.

Alman DW'ye göre en kötü senaryoda Türkiye'de 34 milyon kişi enfekte olabilir.

https://pscp.tv/w/1jMJgQAWOebKL?t=10

7.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Ariston gunduz cok islem yaptin mi ?

Gecen Turkcelli konusmustuk hatirlarsan 2/3 gunde %10 dan fazla hareket yapti

Ancak daha cok endekse balans ayari vermek icindi
    Cumadan aldığımı sabahdan vermeye çalıştım ıskaladım, sonra uyku bastırdı yattım.

Herif akıllı BIMAS önceden toplamıştı ve worst case senaryoya göre BIMAS ve TCELL, TTKOM daha güvenli olduğundan onları yükseltti. Yük bankalara gelecek diye bankaları sattı.

Işık Ökte para BIMAS dan çıkıp bankalara dönmeden ortam normale döndü diyemeyiz diyor, ben de öyle düşünüyorum, Mert de bir kaç gün devam etmeli diye de ilave etti.

8. Normalde Turkcell BIP ile öne çıkabilir ama whatsapp ister istemez daha uygun ve daha güvenli.

İnsanlar neden BIP değil de whatsapp kullanıyor incelemeliler.

Bu arada youtube, netflix vs yaygınlaşıyor, milleti iyice alıştırıyorlar bir süre sonra internetsiz yaşam zor olabilir. Evden çalışma için de internet bant genişiliği gerekebilir.

TCELL ve TTKOM da sorun lisansların süresi, hatta CCOLA'da da ilk arzda lisans süresi belirsiz diye katılım az olmuştu, ilk halka arz iptal olup sonradan yeni lisans anlaşması ile tekrar halka arz yapılmıştı diye hatırlıyorum.

Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •