Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sp vix bayagi gerilemis. Gecen hafta 8x idi simdi 50 altinda
Ariston gunduz cok islem yaptin mi ?
Gecen Turkcelli konusmustuk hatirlarsan 2/3 gunde %10 dan fazla hareket yapti
Ancak daha cok endekse balans ayari vermek icindi
DSÖ'ye göre Türkiye, Avrupa'da en çok yoğun bakım yatak sayısına sahip ülke olduğu duyuruldu.
Alman DW'ye göre en kötü senaryoda Türkiye'de 34 milyon kişi enfekte olabilir.
https://pscp.tv/w/1jMJgQAWOebKL?t=10
![]()
Cumadan aldığımı sabahdan vermeye çalıştım ıskaladım, sonra uyku bastırdı yattım.
Herif akıllı BIMAS önceden toplamıştı ve worst case senaryoya göre BIMAS ve TCELL, TTKOM daha güvenli olduğundan onları yükseltti. Yük bankalara gelecek diye bankaları sattı.
Işık Ökte para BIMAS dan çıkıp bankalara dönmeden ortam normale döndü diyemeyiz diyor, ben de öyle düşünüyorum, Mert de bir kaç gün devam etmeli diye de ilave etti.
Normalde Turkcell BIP ile öne çıkabilir ama whatsapp ister istemez daha uygun ve daha güvenli.
İnsanlar neden BIP değil de whatsapp kullanıyor incelemeliler.
Bu arada youtube, netflix vs yaygınlaşıyor, milleti iyice alıştırıyorlar bir süre sonra internetsiz yaşam zor olabilir. Evden çalışma için de internet bant genişiliği gerekebilir.
TCELL ve TTKOM da sorun lisansların süresi, hatta CCOLA'da da ilk arzda lisans süresi belirsiz diye katılım az olmuştu, ilk halka arz iptal olup sonradan yeni lisans anlaşması ile tekrar halka arz yapılmıştı diye hatırlıyorum.
Yer İmleri